Nová sedačka

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Nová sedačka

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Autor
      Miluška Hanáková
      Účastník

Ahoj, já mám sedačku Nicol z Dům Nábytku Štach. Byla jsem se na ni podívat na jejich prodejně v Břeclavi a totálně mě okouzlila. Je velmi pohodlná, v několika barvách krásných a top materiál. Máme ji cca 4 měsíce doma a je fakt nejpohodlnější sedačka, co jsem kdy měla, i když na ni usnu, neprobudím se rozlámaná a s bolesti zad, právě naopak. 🙂

Jana Maláčová
      Účastník

Přidávám se k Dominice a Adéle – když jsme vybírali sedačku, chtěli jsme něco univerzálního, co zvládne rodinný provoz i chvíle, kdy prostě jen relaxujeme s kafem. Taky jsme sedačku objednávali na nabytek-natali.cz a mají fakt super výběr a rychlé dodání.

Veronika Daňková
      Účastník

Ahoj, my máme tuto – https://www.dumnabytkustach.cz/sedacky/sofi. 😊 Je to opravdu kvalitní pohovka, dají se tam zvolit pet-friendly látky a je fakt masivní a moc pohodlná, dá se vybrat v několika barvách. Já na ní i kolikrát ležím.

Adéla Machalová
      Účastník

Dobrý večer, já jsem taky dlouho vybírala sedačku a chtěla něco, co bude hezké i pro návštěvy, ale hlavně pohodlné pro nás. Vento vypadá elegantně, ale zároveň je dost praktická – máme s ní dobré zkušenosti i po delším sezení. Navíc se mi líbí, že i když je větší, nepůsobí přehnaně masivně, takže pokoj nepůsobí menší. Určitě doporučuju mrknout i na rozměry a možnosti potahů.

My jsme nedávno řešili sedačku do obýváku a nakonec jsme šli do modelu Vento – http://www.nabytek-natali.cz/sedaci-souprava-vento Je krásně prostorná a zároveň nepůsobí těžkopádně, takže je obývák hezky útulný. Sedí se na ní fakt pohodlně, má hlubší sedák a super oporu zad, takže je ideální i na večerní sledování filmů. Navíc ten čistý design se hodí skoro ke každému stylu nábytku, což nám doma líp sedlo než klasické „velké“ sedačky.

Hana Malínková
      Účastník

Holky, přemýšlíme o nové sedačce do obýváku a moc se mi líbí moderní design, ale vůbec netuším, kde bych něco hezkého a zároveň pohodlného našla. Máte nějaké tipy, kde pořídit sedačku, co vypadá dobře a zároveň se na ní dá normálně sedět (a občas i ležet)? Díky moc za inspiraci!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL