Nová sedačka

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Nová sedačka

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Autor
      Adéla Machalová
      Účastník

Já jsem se taky inspirovala tady ve skupině a objednala sedačku ze stejnýho e-shopu a nelituju. Měla jsem trochu obavy z nákupu online, ale všechno proběhlo v pohodě a výsledek mile překvapil. Sedačka je fakt pohodlná a působí kvalitně, nic nevrže ani se nepropadá. Navíc doručení i montáž proběhly bez stresu, takže za mě určitě doporučuju 👍

Holky, tuhle diskuzi jsem objevila úplně náhodou, když jsem taky řešila novou sedačku, a nakonec jsem se nechala inspirovat a objednala z nabytek-natali.cz. Trochu jsem váhala, ale nakonec musím říct, že jsme moc spokojení – sedačka je pohodlná a vypadá přesně jako na fotkách. Oceňuju i to, že komunikace byla v pohodě a všechno proběhlo bez problémů. Celkově za nás dobrá zkušenost a klidně bych ji objednala znovu.

Helenka M
      Účastník

Máme teď nově tuhle sedačku https://www.nabytek-natali.cz/havana-sedaci-souprava/ a jsme z ní nadšení, je hodně kvalitně udělaná, vypadá skvěle a je pohodlná. Navíc super servis, dokonec nám odvezli starou sedačku a novou vynesli a smonotovali přímo v obýváku 🙂

bertik ber
        Účastník

Tak ta se mi zrovna moc líbí, děkuju za sdílení. Potřebujeme nějakou prostornou a tahle vypadá ideálně a nepůsobí přílis obrovská, super 🙂

Danka dana
      Účastník

Ahoj všem, kde jste objednávali novou sedačku? V okolí v prodejnách jsme nenašli takovou, jakou si představujeme, tak bych byla ráda za doporučení. Moc děkuju za všechny odpovědi 🙂

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL