Operace očních víček

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Operace očních víček

• Toto téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Ditka Kratochvilka a poslední změna proběhla před 4 dny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Autor
      Ditka Kratochvilka
      Účastník

Byla jsem na M-Gate klinice a určitě to můžu doporučit. Výsledek předčil moje očekávání, a všechno probíhalo úplně bez komplikací. Kdybych to měla někdy řešit znovu určitě jedině zase sem.

Veronika Daňková
      Účastník

Ahoj, mě teda zachránila podpora zevnitř, proti vráskám, jak očním tak i nosoretním. Beru elastin, kyselinu hyaluronovou, užívám to vnitřně a dost mi to projasnilo pohled a vypadám mladistvěji. Mám vše od N-Medical, tak jen moje méně invazivní doporučení. :))

Simona Hloušková
      Účastník

Ahoj, já mám zkušenost s MUDr. Bortlíčkem v Havířově a byla jsem opravdu spokojená. Působí hodně klidně a upřímně, nic neslibuje, všechno ti vysvětlí tak, jak to reálně je, což jsem ocenila. Celé prostředí je příjemné, sestřičky milé, člověk se tam necítí pod tlakem, spíš v klidu. Navíc má konzultace i kontroly zdarma, takže jsem se mohla na všechno doptat bez stresu a s výsledkem jsem fakt moc spokojená.

Ella Nováčková
      Účastník

Holky, prosím o doporučení na dobrého chirurga v Havířově nebo okolí? Nechce se mi jezdit někam přes půl republiky, ale zároveň bych chtěla někoho fakt ověřeného. Máte tip na někoho, kdo má hezké výsledky a normální přístup? Klidně napište i zkušenost s průběhem.

Helenka M
      Účastník

Já jsem moc ráda, že jsem se k tomu odhodlala. Byla jsem na M-Gate klinice v Pardubicích u pana doktora Tišera, který je opravdu skvělý odborník a jsem ráda, že jsem si vybrala zrovna jeho. S výsledkem už nemůžu být víc spokojená a krásně se mi to zahojilo 🙂

Danka dana
      Účastník

Ahoj, najde se tady někdo, kdo by se mnou sdílel zkušenost s operací očních víček? Šli byste do toho znovu, jak se vám to hojilo, u koho jste byli atd.? Moc děkuju 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL