Úvodní stránka › Diskuze › Hlavní fórum › Operace očních víček
- Toto téma obsahuje celkem 12 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gábina Strouhalová a poslední změna proběhla před 1 dnem a 12 hodinami.
-
AutorPříspěvky
-
-
22. 6. 2026 v 20:48 #114728Gábina StrouhalováÚčastník
Zdravím, taky mám skvělou zkušenost s MUDr. Justanem z jiné oblasti, byla jsem u něj na konzultaci kvůli úpravě nosu. Přišlo mi fajn, že si na mě udělal čas a odpověděl i na otázky, které mi jinde přišly odbyté během pár minut. Nakonec jsem odcházela s pocitem, že přesně vím, do čeho bych šla a co od výsledku čekat. Mrkněte na jejo stránky a objednejte se na konzultaci https://justan.cz/
-
20. 6. 2026 v 23:25 #114708Klára DoležalováÚčastník
Ahoj, já jsem byla na horních víčkách u MUDr. Justana a šla bych do toho znovu bez váhání. Nejvíc mi vyhovovalo, že mi na konzultaci nic nepřikrášloval a normálně řekl, jaký výsledek můžu očekávat. Celé hojení proběhlo mnohem lépe, než jsem si před zákrokem představovala, a okolí si všimlo hlavně toho, že vypadám odpočatěji.
-
14. 5. 2026 v 8:43 #113952Emma HudcováÚčastník
Ahoj, tohle jsem měla po operaci taky a nejvíc mi nakonec sedly kapky Hyal-Drop Multi http://www.pilulka.cz/hyal-drop-multi-ocni-kapky-10ml-2-0 🙂 Jsou bez konzervantů, krásně zvlhčí oko a nedráždí ani při častějším používání během dne. Mně pomohly hlavně na ten pocit sucha a pálení večer, kdy byly oči nejvíc unavené. Používám je už delší dobu i normálně při práci na počítači a přijde mi, že jsou mnohem příjemnější než jiné kapky z lékárny 😊
-
13. 5. 2026 v 18:53 #113935Klára DoležalováÚčastník
Zdravím všechny, já jsem několik měsíců po operaci horních víček a celkově toho vůbec nelituju 😊 Jen mě od zákroku pořád docela trápí suché oči, hlavně večer nebo když dlouho koukám do počítače. Nejsou to vyloženě bolesti, spíš takový nepříjemný pocit řezání a pnutí. Máte některá něco vyzkoušeného, co opravdu pomáhá?
-
28. 4. 2026 v 12:21 #113649Ester MaláÚčastník
Taky jsem byla u pana doktora Tišera na M-Gate. Já jsem hlavně chtěla aby to fakt vydrželo na dlouho, ne abych na ty víčka musela jít po pár letech znovu. Musím říct, že jsem fakt moc spokojená. Dělali mi to tam před sedmi rokama a vůbec mi to nějak nepadá zpátky. Kdyžtak mrkni na ten jejich webík https://medicalgate.cz/operace-hornich-vicek-blefaroplastika Maj tam i nafocený jak to pak vypadá po tom zákroku.
-
15. 4. 2026 v 11:55 #113462Ditka KratochvilkaÚčastník
Byla jsem na M-Gate klinice a určitě to můžu doporučit. Výsledek předčil moje očekávání, a všechno probíhalo úplně bez komplikací. Kdybych to měla někdy řešit znovu určitě jedině zase sem.
-
27. 3. 2026 v 23:42 #113147Veronika DaňkováÚčastník
Ahoj, mě teda zachránila podpora zevnitř, proti vráskám, jak očním tak i nosoretním. Beru elastin, kyselinu hyaluronovou, užívám to vnitřně a dost mi to projasnilo pohled a vypadám mladistvěji. Mám vše od N-Medical, tak jen moje méně invazivní doporučení. :))
-
24. 5. 2026 v 11:25 #114128Eliška VondrákováÚčastník
Já taky beru tuhle dvojku, hodně mi to pomohlo i na celulitidu, na těžké nohy, prostě celkově na hydrataci organismu. 😊 Mám daleko hezčí pleť a hlavně oční okolí, nosoretní vrásky taktéž nejsou tak výrazné.
-
-
23. 3. 2026 v 22:09 #113093Simona HlouškováÚčastník
Ahoj, já mám zkušenost s MUDr. Bortlíčkem v Havířově a byla jsem opravdu spokojená. Působí hodně klidně a upřímně, nic neslibuje, všechno ti vysvětlí tak, jak to reálně je, což jsem ocenila. Celé prostředí je příjemné, sestřičky milé, člověk se tam necítí pod tlakem, spíš v klidu. Navíc má konzultace i kontroly zdarma, takže jsem se mohla na všechno doptat bez stresu a s výsledkem jsem fakt moc spokojená.
-
22. 3. 2026 v 22:17 #113070Ella NováčkováÚčastník
Holky, prosím o doporučení na dobrého chirurga v Havířově nebo okolí? Nechce se mi jezdit někam přes půl republiky, ale zároveň bych chtěla někoho fakt ověřeného. Máte tip na někoho, kdo má hezké výsledky a normální přístup? Klidně napište i zkušenost s průběhem.
-
15. 3. 2026 v 19:51 #112938Helenka MÚčastník
Já jsem moc ráda, že jsem se k tomu odhodlala. Byla jsem na M-Gate klinice v Pardubicích u pana doktora Tišera, který je opravdu skvělý odborník a jsem ráda, že jsem si vybrala zrovna jeho. S výsledkem už nemůžu být víc spokojená a krásně se mi to zahojilo 🙂
-
26. 5. 2026 v 14:22 #114181Danka danaÚčastník
Moc děkuju za odpověď. Koukala jsem na jejich výsledky a přesně něco takovýho bych chtěla. Objednala jsem se tam už, tak se na to těším.
-
-
14. 3. 2026 v 18:15 #112903Danka danaÚčastník
Ahoj, najde se tady někdo, kdo by se mnou sdílel zkušenost s operací očních víček? Šli byste do toho znovu, jak se vám to hojilo, u koho jste byli atd.? Moc děkuju 🙂
-
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.