Úvodní stránka › Diskuze › Hlavní fórum › Otěhotnění po IVF
- Toto téma obsahuje celkem 13 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Klára Doležalová a poslední změna proběhla před 3 týdny a 4 dny.
-
AutorPříspěvky
-
-
11. 11. 2024 v 20:16 #99134Eliška VondrákováÚčastník
Já jsem byla na klinice IVF Repromeda. S manželem jsme podstoupili několik vyšetření a uchýlilo se to k IVF. Přístup je bezkonkureční, jde vidět že k vám přistupují opravdu citlivě a šetrně. :))
Jsem teď ve čtvrtém měsíci těhotenství a vše je v pořádku, já jsem jim moc vděčná. -
5. 11. 2024 v 0:31 #99042Marta HoráčkováÚčastník
Dobrý večer, napíšete prosím zkušenosti s reprodukční klinikou ve Zlíně? Mám na ni doporučení od kamarádky, že by měli mít velkou úspěšnost v léčbě neplodnosti.
-
8. 11. 2024 v 22:51 #99082Klára DoležalováÚčastník
Zdravím, já na kliniku IVF Zlín docházím a můžu ji jen doporučit. Je tam příjemná až taková rodinná atmosféra, lékaři mají dlouholetou zkušenost a hlavně nás až tady pořádně vyšetřili. Teď mám před sebou IVF, tak snad se zadaří a miminko se podaří.
-
11. 11. 2024 v 0:00 #99112Emma HudcováÚčastník
Holky, na tuto kliniku jsem četla všude super recenze. Taky máme s manželem problém s početím, takže je oslovím a snad nám taky pomůžou.
-
17. 11. 2024 v 23:14 #99239Klára DoležalováÚčastník
Nebojte a určitě se k nim objednejte na konzultaci. Já jsem měla taky obavy, ale zbytečně, jsou vstřícní a opravdu se chovají mile a se zájmem o Vás. Tady máte odkaz na jejich stránky, kde najdete víc informací o klinice http://www.ivf-zlin.cz/poskytovana-pece
-
-
25. 7. 2024 v 21:05 #97940Ester MaláÚčastník
My byli v Repromedě a nemám jedinou výtku. Moc hezky se o nás starali a léčbu nám přizpůsobili na míru. Je vidět, že mají mnohaleté zkušenosti a že je to vyhlášená klinika nejen u nás, ale i v zahraničí, odkud jim přijíždí klienti.
-
19. 5. 2024 v 21:45 #97134Mirka KočičkováÚčastník
Holky a neužívala jste některá v těhotenství na nevolnost Xonveu? Kamarádka ji brala a prý ji hodně pomohla, tak rozhazuju sítě ještě tady, jestli a jakou zkušenost s jejím užíváním máte vy? :))
-
20. 2. 2024 v 18:17 #95874DanutaTvrn TrvnitáÚčastník
Ráda bych se zeptala, jak samotný proces IVF léčby probíhá? Sdílela byste, prosím, některá svoji zkušenost?
-
24. 2. 2024 v 19:20 #95939Hedvika MaláÚčastník
Ahoj, tak my absolvovali IVF na klinice ve Zlíně. Probíhalo to tak, že jsem nejdřív prošla řadou vyšetření. Byli velmi pečliví, už popravdě nevím, co všechno mi dělali. Součástí IVF u mě byl i odběr vajíček, protože byla možnost ty moje použít. Tam jsem si nějaou dobu píchala hormony k navození zrání většího množství folikulů, proběhl odběr. No a po nějaké době jsem šla na KET. Rozhodli jsme se si připlatit EmbryoGlue, které nabízí jako nadstandard nebo ho potom mají i jako součást věrnostního programu. Byla jsem docela nervózní, jak to vše nakonec dopadne, ale teď už jsem v 36. tt. a vše vypadá naprosto v pořádku :)))).
-
13. 5. 2024 v 22:23 #97060Simona StrakatáÚčastník
Taky jsme na klinice ve Zlíně byli a musím moc pochválit – velká pokojenost. Jsou tam špičkoví.
-
23. 2. 2024 v 20:29 #95923Anna MazurováÚčastník
Taky bych byla moc vděčná, za chvíli nás to asi čeká…
-
-
10. 12. 2023 v 17:51 #94888Kateřina MarkováÚčastník
Hlavně – pokud jste v jejich věrnostním programu a IVF se poprvé nezadaří, nabídnou Vám vám zdarma nadstandardní transferové médium (EmbryoGlue), které pomáhající lepšímu uhnízdění embrya v děloze, takže máte větší šanci na otěhotnění. Nás čeká IVF na této klinice ještě před svátky, tak jsem nervózní už teď.
-
6. 12. 2023 v 22:56 #94836Adéla MachalováÚčastník
Já jsem byla moc spokojená na klinice IVF Zlín – mají velkou úspěšnost, širokou klientelu i v zahraničí a hlavně skvělý přístup. Před tím jsem byla na klinice v Brně, ale tam jsem byla jen další v řadě, moc se nezajímali. Taky ve Zlíně ke mě přistupují jinak 🙂 Teď podstupujeme s manželem vyšetření a pak by mělo následovat IVF.
-
4. 12. 2023 v 21:41 #94797Gábina StrouhalováÚčastník
Dobrý večer, máte někdo doporučení na kliniku, kde mají velkou úspěšnost co se týká otěhotnění po IVF
-
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.