pleť 40+

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Autor

Ahoj, já doporučím mít všechno ideálně v jedné řadě, značce, já mám řadu BEECERA, která krásně hydratuje, mám několik produktů od séra až po tělové mléko a vyhovuje mi to perfektně. Mám o dost mladistvější pleť, i vrásky mám minimální. 🙂 Objednávám to na e-shopu 4katharsis.cz. a jsou to přírodní produkty.

Ella Nováčková
      Účastník

Ahoj, já jsem po čtyřicítce zjistila, že samotný krém už mi nestačí. Hodně dbám na hydrataci a pravidelnou péči, ale největší rozdíl jsem začala vnímat až ve chvíli, kdy jsem k tomu přidala přístrojovou péči doma. Pleť mi přijde pevnější a taková svěžejší, hlavně v oblasti tváří a čelistní linie.

Dita Samarenka
        Účastník

Holky, mně se osvědčil tento přístroj https://tygotec.cz/jovs-slimax-mikroproudovy-omlazujici-pristroj/ Líbí se mi, že nespoléhá jen na kosmetiku, ale pracuje i s mikroproudy a světelnou terapií, takže péče nejde jen po povrchu pleti. Používám ho pár minut večer u televize a mám pocit, že je obličej vypnutější a kontury výraznější. Navíc se dá použít i na vlasovou pokožku, což je za mě příjemný bonus.

Hanka Lýsková
      Účastník

Ahoj holky, co používáte na pleť 40+ let? 🙂 Něco co ji přirozeně zhydratuje a pokusí se minimalizovat vrásky, moc díky.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL