Pleťový krém 55+

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Pleťový krém 55+

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Autor
      Viki Křivá
      Účastník

V tomto věku je už důležité vyživovat pokožku i zevnitř. Za sebe doporučuji KK kolagen a to jak tedy rozpustný kolagen tak i kosmetiku od nich. Tu mají právě také obohacenou o kolagen a kyselinu hyaluronovu, takže pleť hezky vyživuje a vyhlazuje. Dohromady je to super kombo. 🙂

Jitka K
        Účastník

Jo to mě teda nenapadlo. Já teda mamce kupuju taky kolageny většinou na narozky a vánoce, ale hodně to střídám a ona si to sama asi nekupuje úplně. 🙁 Tam u toho je ta pravidelnost taky asi důležitá že?

Viki Křivá
        Účastník

Hele určitě je. Po měsíci se nic moc nezmění. Pokožka se sama obnovuje jednou za měsíc, takže pokud chceš nějakou výživu, tak je dobré používat minimálně tři měsíce, pak si třeba dát pauzu a zase na 3 měsíce nasadit. Podívej se tady kdyžtak https://www.kkkolagen.cz/kk-kolageny/, je to teda investice, ale zase do vlastního zdraví a vizáže. Jinak je tam kyselina hyaluronová což je velké plus, vitamíny jako C, E nebo B6, 12 a dále. 🙂 Všechno najdeš na stránkách. 🙂

Ester Malá
      Účastník
        Mirka Kočičková
        Účastník

Nevíte, jestli je ten krém vhodný i pro hodně citlivou pleť? Děkuji

Ester Malá
        Účastník

Ano, já mám hodně citlivou pleť a tento krém mi opravdu sedl. Po ostatních jsem byla hned červená a měla pokožku podrážděnou. Po tomhle ne, navíc hezky voní.

Mirka Kočičková
        Účastník

Děkuji, tak já ho vyzkouším a z Notina objednám. Za zkušenou nic 🙂

Tady ho můžete objednat http://www.vivantis.cz/kosmetika/astrid-zpevnujici-a-vyplnujici-denni-krem-of-15-rose-premium-50-ml.html Teď mám i noční od stejné řady a je taky výborný.

Hana Malínková
      Účastník

Kde prosím mají tento krém na internetu k objednání, poradíte?

Zdravím, já jsem si teď koupila novinku od značky Astrid – Rose Premium a je výborný. Krásně pleť hydratuje, zpevňuje a vyhlazuje, za mě pecka.

Emma Hudcová
      Účastník

Dobrý večer, jaký pleťový krém na zralou pleť (55+) mi doporučíte?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL