Prodloužení vlasů

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Prodloužení vlasů

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 vláken odpovědí
  • Autor
      Denisa Řičicová
      Účastník

Khadi mají dobrou kosmetiku, třeba vás tam něco zaujme 🙂

Jitka K
      Účastník

Já bych chtěla mít dlouhé a husté svoje vlasy, zkouším pořád nějaké přípravky a nic moc. Nemáte někdo tip na něco osvědčeného co podporuje růst vlasů?

Kateřina Grabcová
      Účastník

Já teď hledám dobrý salon, kde prodávají hezké vlasy. Kam chodíte?

Marika Nová
        Účastník

Zkus normálně clipinhair salon v Brně 🙂 Doporučí ti, co by ti přímo sedělo a aj ti je aplikují na místě. Jinak objednávka přes eshop je do druhýho dne u tebe a pak tam klidně můžeš zajít na konzultaci , pokud by ti nevyhovovaly 🙂

Viola Kolaciová
        Účastník

Na tom hotstyle si můžeš koupit vlasy i s aplikací v Brně. Já mám ten salon ráda, je tam dobrá atmosfera 🙂

Verča Pavková
      Účastník

Ahojky, už uplynul rok od posledních příspěvků a mě zajímá, jestli se nějak změnil trh. Máte nové zkušenosti s nákupem vlasů?

Leona Chovancová
        Účastník

Ahoj, já jsem brala clipin culík na Clipinhair – jsou z přírodních vlasů cenově super a navíc mají kamennou pobočku v Brně, tak jsem se tam byla i poradit, který culík by byl nejvhodnější, takže za mě tenhle eshop skrz komunikaci a pomoc super a kvalita vlasů je výborná 🙂

Viola Kolaciová
        Účastník

Já jsem začala nakupovat na hotstyle, protože mě uhranula jejich kvalita. Akorát teda jsou hezčí než ty moje, tak trochu žárlím 😀

Andrea Semová
      Účastník

Já používám clip in vlasy https://www.vlasy-k-prodlouzeni.cz/88-clip-in-sady-vlasu-evropsky-typ-exclusive-kvalita-aaa jsou to pravé vlasy a jsou kvalitní. Nikdo nepozná, že nejsou moje.

Bella 4
      Účastník

Já si koupila pravé lidské vlasy v remy kvalitě odtud https://www.clipinhair.cz/ a vypadá to perfektně, mám clipy a moc mi to vyhovuje 🙂

Marika Nová
        Účastník

Pravé lidské vlasy v remy kvalitě jsou fakt top volba, protože se krásně přirozeně blendují s vlastními vlasy a vypadají naprosto přirozeně. 🙌 A ještě když máš clip in, můžeš si je přidat kdykoliv, když chceš objem nebo délku, a sundat, když je potřebuješ. Taky jsem nakoupila na jejich eshopu a jsem moc spokojená 🙂

Mirka Kočičková
        Účastník

Mám od nich vlasy taky a super, jsem spokojená, původně jsem si je přebarvila na zrzavo a předtím ještě odbarvila, takže jsou fakt kvalitní podle toho co jsem s něma dělala a vypadají pořád krásně.

Renata Hájková
      Účastník

Já co používám tak jedině clipy.. to je skvělý vynález 🙂 ve vlasech to vypadá velmi přirozeně.. vlasy to prodlouží a nahustí 🙂

Helena Karasová
      Účastník

Ahojky. jaké máte zkušenosti s prodlužováním vlasů? 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL