Prodloužení vlasů

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Prodloužení vlasů

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Autor
      Marika Nová
      Účastník

Pro šetrné prodloužení vlasů doporučuji clip-in vlasy z pravých vlasů. Z doplňků stravy od Alpika zkuste mladý ječmen nebo biotin, které podporují růst a zdraví vlasů a časem nebude potřeba jiných vlasů.

Dita Samarenka
      Účastník

Dobrý večer, já bych si chtěla pořídit clip in vlasy, nemáte zkušenost? Odkud je máte a s jakými jste spokojené?

Jolana Hánová
        Účastník

Tady mají opravdu velký výběr kvalitních clip in vlasů http://www.hotstyle.cz/335-clip-in-vlasy Já už je mám nějakou dobu a jsem maximálně spokojená. Clip in vlasy jsou lidské, takže vypadají přirozeně a klidně je můžete třeba kulmovat nebo žehlit, zvládnou všechno.

Ella Nováčková
        Účastník

Holky, mají skvělé recenze, taky si je objednám – na ples by to mohlo vypadat dobře a vlasy jsou lidské a mají hodně odstínů.

Petra Fuxová
      Účastník

Ahoj, já mám nejlepší zkušenost s metodou permanentního prodloužení vlasů keratinem. Je šetrná k vlastním vlasům, pokud se aplikuje správně a o prodloužené vlasy se dobře staráš. Keratinová spojka je malá, nenápadná a poměrně odolná, takže prodloužené vlasy vypadají přirozeně a vydrží dlouho. Důležité je najít zkušeného kadeřníka, který ti poradí, jak se o vlasy starat, aby nedošlo k poškození. Určitě můžu doporučit Vlasy-levne.cz, kde mají kvalitní vlasy i příslušenství. Pokud se rozhodneš pro keratin, určitě investuj do kvalitní péče – masky, šampony bez sulfátů apod.

Moc děkuji za Vaši zkušenost, přemýšlím spíš ze začátku nad clip-in přece jen to bude změna a když budu mít náladu na svoje kratší vlasy, můžu to hnedka sundat. 😉

Mirka Kočičková
      Účastník

Ahoj, za mě když už tak clip-in a nebo tape-in. Tape-in je pohodlnější, chodíš na posuny ke kadeřnici, kdežto clip- in si sundáváš. Hlavně co je za mě nejdůležitější zainvestovat do pravých lidských vlasů. Mě vyhovuje e-shop vlasy-k-prodlouzeni. 🙂

Ahoj, dost přemýšlím nad prodloužením vlasů a k tomu vede má otázka, která z metod vám byla nejpohodlnější a nejšetrnější? Nechci si odrovnat úplně vlasy. Moc díky za zkušenosti.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL