Prodlužování vlasů

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Prodlužování vlasů

• Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hanka Lýsková a poslední změna proběhla před 2 týdny.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Autor
      Veronika Daňková
      Účastník

Ahoj, já mám metodou clip-in, mám lidské z vlasy-k-prodlouzeni. Vypadají moc hezky, kvalitně a jakmile jsem se naučila je nasazovat, mám hnedka delší a hezčí vlasy. Pozitivní je že to vlasy neničí . 🙂

Hanka Lýsková
        Účastník

Souhlasím, mám taky odsud clip-in pásky i culík a vlasy mi to nezničilo, ba naopak – tím že to je neinvazivní metoda, vlasy pod tím rostou.

Ester Malá
      Účastník

Dobrý den, používám clip in vlasy. Nebo spíše culík. Já totiž nosím převážně culíky a tím jak mám málo vlasů, tak když ho tam přidělám, tak mi to zhustí a vypadá to bohatě.

Mirka Kočičková
      Účastník

Já si je prodloužit nechala. Když vybereš kvalitní a dobře nasadíš, tak se nezničí Já si objednávala z Clip-vlasy-levne a můžu jen doporučit. Jsou tam moc ochotní. Nevěděla jsem si rady s odstínem, tak jsem jim fotku svých vlasů poslala mailem a oni mi poradili vhodný odstín pro mě.

Ahoj holky, jakou metodou máte prodlouženy vlasy? Zničilo vám to vaše vlasy případně?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL