Prodlužování vlasů

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Prodlužování vlasů

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 vláken odpovědí
  • Autor
      Helena Malířová
      Účastník

Holky, zkoušeli jste prosím clip in vlasy od jiných značek? Tyto nemají moc dobré recenze.

Marika Nová
        Účastník

Ahoj, určitě můžu doporučit, kamarádka měla po porodu hodně problém s prořídlými vlasy a objednala si přírodní vlasy od clip-in-hair a byla moc spokojená – mezitím brala doplňky stravy a než se jí tak něják obnovily její vlasy, tak používala ty clipiny od clip-in-hair a hodně jí to dodalo sebevědomí.

Simona Hloušková
        Účastník

Za mě jedině clip in vlasy od http://www.hotstyle.cz/335-clip-in-vlasy Měla jsem je i od jiných značek a tyto jsou pořád ve skvělém stavu, dobře se upevňují na vlasy a vypadají fakt přirozeně a dobře.

Ahoj, já mám prodloužené vlasy pomocí clip-in pásků a musím říct, že to je skvělá metoda! Je to šetrné k vlasům, protože pásky můžeš jednoduše vyndat, když je nechceš nosit, a vlasy se ti tím nezničí. Používám japonský kanekalon, který je lehký a vypadá velmi přirozeně. Pokud chceš něco bez dlouhodobých závazků, doporučuji zkusit právě tuto metodu. Já jsem s ní moc spokojená! Taky je fajn, že s nimi můžeš měnit délku a hustotu vlasů podle nálady. 😊

Pokud hledáš kvalitní clip-in vlasy, doporučuji se podívat na vlasy-levne.cz. Mají skvělé ceny a široký výběr. Navíc mají i kamennou pobočku v Brně, takže si můžeš vlasy vyzkoušet osobně, pokud jsi z okolí. 😊

Emma Hudcová
      Účastník

Dobrý večer, holky – mě zajímá jaké clip in vlasy jsou nejkvalitnější? Budu ráda za zkušenosti, samozřejmě chci lidské vlasy.

Simona Siri
      Účastník

Dobrý den, já si kupuju clip in vlasy. https://www.vlasy-levne.cz/clip-in-40-rovne/31-40-clip-in-vlasy-evropsky-typ-prirodni-blond.html za mě ideál na přidělání. Vydrží dlouho a neničí mi to moje vlasy. Mají na výběr více druhů..

Bella 4
      Účastník

Mám vlasy hodně zničené, už mi ani pořádně nerostou, hodně mi padají a vypadají opravdu děsně. Pořád zkousím nějaké přípravky, ale nic mi nepomáhá. Nemáte prosím někdo radu?

Veronika Daňková
      Účastník

Ahoj, já mám metodou clip-in, mám lidské z vlasy-k-prodlouzeni. Vypadají moc hezky, kvalitně a jakmile jsem se naučila je nasazovat, mám hnedka delší a hezčí vlasy. Pozitivní je že to vlasy neničí . 🙂

Ahoj, moc díky za Vaše zkušenosti, taky jsem koupila odsud – začínám clip-in pásky + culíkem, jen mi to zezačátku trvá nasadit, každopádně nasazení je lehké a díky podpoře na e-mailu mám vlasy totožné s mými. :)))

Hanka Lýsková
        Účastník

Souhlasím, mám taky odsud clip-in pásky i culík a vlasy mi to nezničilo, ba naopak – tím že to je neinvazivní metoda, vlasy pod tím rostou.

Ester Malá
      Účastník

Dobrý den, používám clip in vlasy. Nebo spíše culík. Já totiž nosím převážně culíky a tím jak mám málo vlasů, tak když ho tam přidělám, tak mi to zhustí a vypadá to bohatě.

Mirka Kočičková
      Účastník

Já si je prodloužit nechala. Když vybereš kvalitní a dobře nasadíš, tak se nezničí Já si objednávala z Clip-vlasy-levne a můžu jen doporučit. Jsou tam moc ochotní. Nevěděla jsem si rady s odstínem, tak jsem jim fotku svých vlasů poslala mailem a oni mi poradili vhodný odstín pro mě.

Petra konečná
        Účastník

Taky je můžu doporučit. Osobně jsem si tam objednala na zkoušku jen pásky a pak už jsem si brala set. Za mě naprostá spokojenost. Rychlé doručení, super komunikace a kvalitní vlásky. 🙂

Ahoj holky, jakou metodou máte prodlouženy vlasy? Zničilo vám to vaše vlasy případně?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL