Úvodní stránka › Diskuze › Hlavní fórum › Řídké vlasy
- Toto téma obsahuje celkem 21 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel bertik ber a poslední změna proběhla před 18 hodinami a 32 minutami.
-
AutorPříspěvky
-
-
25. 1. 2025 v 14:39 #100547Denisa GantováÚčastník
Holky, já nedám dopustit na clip in vlasy – je to přirozené, lehce se to upevní na vaše vlasy a hlavně to skvěle vypadá. Sama jsem dlouho hledala, co by mi vyhovovalo a clip in vlasy jsou nejlepší varianta.
-
24. 1. 2025 v 14:33 #100532Kamila NovotnáÚčastník
Mně hodně pomáhají tyhle vitamíny https://www.bodybe.cz/p/hair-gummies-double/ obsahují hodně biotinu a spoustu dalších vitamínů a minerálů. Mám díky nim vlasy o hodně hustější a zdravější 🙂
-
25. 1. 2025 v 16:43 #100552bertik berÚčastník
Taky je užívám a jsem nadšená z výsledků. Zkusila jsem toho už hodně a s tímhle mám konečně super výsledky. Nejenže mám o hodně lepší vlasy, ale i pleť a nehty.
-
-
24. 1. 2025 v 14:29 #100531Jitka KÚčastník
a
-
11. 11. 2024 v 20:13 #99133Eliška VondrákováÚčastník
Dobrý večer, mě dost pomohlo pití kolagenu. Vlasy jsem měla řídké po shonu stresových událostí, strašně mi padaly, odvíjelo se to i na kvalitě nehtů a spánků. Začala jsem pít kolagen od kolagendrinku, konkrétně rybí z volně žijících mořských ryb, po cca dvou měsících jsem si všimla že vlasy tolik nepadají a v culíku vypadají o dost hustější a nehty byly pevnější, takže za mě doporučuji tohle, moc mi to pomohlo. 🙂
-
23. 10. 2024 v 15:53 #98913Ditka KratochvilkaÚčastník
Doporučuju si pročíst tohle https://www.clinicalhair.cz/trichologicka-poradna/ moc mi tady pomohli 🙂
-
24. 1. 2025 v 10:12 #100517Marika NováÚčastník
Ahoj, přesně tak. Zároveň je super, že jim můžeš poslat fotku vlasů a oni ti poradí co by se pro tebe hodilo, tak nad tím nemusíš trávit zbytečný čas, protože oni ti stejně poradí nejlíp jako profesionálové. Přírodní vlasy, dobrá cena, rychlý doručení. Myslím, že není co řešit 😀
-
11. 11. 2024 v 19:07 #99132Helenka MÚčastník
Byla jsem na téhle klinice a jsou skvělý. Kéž bych o nich věděla dřív, kdo máte jakýkoliv problém tak neváhejte, ušetříte si hodně peněz a starostí. Mají pobočky po celé republice tak určitě najdete nějakou blízko k vám 😉
-
-
25. 9. 2024 v 14:30 #98577Lisa LisaÚčastník
Chci právě protože mám vlasy už hodně řidké a zničené z barvení zkusit nějakou šetrnou barvu, poradíte rostlinnou barvu, která dobře kryje i šediny?
-
7. 10. 2024 v 17:36 #98681Jitka KÚčastník
Já používám barvu odtud https://www.khadi.cz/ je čistě rostlinná a má krásně sytý odstín a šediny kryje úplně bez problému 🙂 mají i skvělou přírodní ajurvédskou vlasovou kosmetiku 😉
-
-
24. 9. 2024 v 16:48 #98553Hanka LýskováÚčastník
Ahoj Simčo, já mám tento culík akorát v jiné barvě. Nosím ho téměř na denní bázi – mám svoje vlasy dost řídké a culík nevypadá bez tohoto clip-in tak bohatě. Většina kolegů z práce si myslí že jsou to mé vlasy, je to rychlovka – nasadím a jdu, jsem moc spokojená a mám větší sebevědomí. 🙂
-
7. 10. 2024 v 20:35 #98686Soňa KrahulecÚčastník
Zdravím ženy. Tak jsem v srpnu objednala a pořídila si ten clip in culík. Vzala si ten z těch vlasů. https://www.vlasy-levne.cz/pricesek-cop-50-rovny/380-50-culik-cop-lidske-vlasy-rovny-nejsvetlejsi-blond.html Bála jsem se, že to nebude sedět k těm mým, ale naprosto super. Mrzí mě jen, že jsem se toho tak dlouho bála..
-
-
24. 9. 2024 v 15:09 #98550Alizee KmetováÚčastník
Na Clinical hair & health mi taky moc pomohli, byla jsem na jejich pobočce v Pardubicích a opravdu se vyznají. Nebýt jich tak ještě pořád vypadám jako opelichaná slepice 😀
-
23. 9. 2024 v 15:11 #98536Simona StrakatáÚčastník
Holky a nemáte některá tento culík https://www.clip-vlasy-levne.cz/clip-culik-pricesek-rovny-50cm/441-clip-in-pricesek-culik-cop-100-lidske-vlasy-50cm-platina.html? Přemýšlím, že bych si ho pořídila na plesovou sezonu, až začne, ať nějak oživým a vylepším svůj účes. Zajímalo by mě hlavně, jak se s ním dá pracovat.
-
17. 11. 2024 v 15:38 #99227Petra FuxováÚčastník
Ahojky 🙂 Já mám podobný culík z Clip Vlasy Levně, konkrétně tento https://www.clip-vlasy-levne.cz/clip-culik-pricesek-rovny-50cm/439-clip-in-pricesek-culik-cop-100-lidske-vlasy-50cm-prirodni-blond.html v přírodní blond. A musím říct, že je skvělý! S ním se opravdu dají vylepšit účesy na plesy nebo jiné speciální příležitosti. Je to jednoduché na nasazení, krásně drží a vlasy vypadají přirozeně.
Co se týče používání, je to fakt snadné. Stačí ho připnout, upravit podle potřeby (můžeš do něj zaplést nebo jen tak nechat volně), a výsledek je super. Pokud bys měla jakékoliv otázky, Clip Vlasy Levně ti rádi poradí a pomůžou s výběrem, takže doporučuji se jich určitě zeptat, pokud budeš váhat.
Pokud se rozhodneš pro ten druhý, co jsi našla, věřím, že s ním budeš spokojená 🙂 -
30. 10. 2024 v 8:48 #98988Lenka PrášilováÚčastník
Mě je doporučila kamarádka, viděla jsem ji po letech a měla nádherné bohaté vlasy. Pak mě teda prozradila, že jsou to clip in a pořídila je právě z té stránky. Nějakou dobu jsem váhala, ale pak jsem si je taky pořídila a můžu doporučit všem. Snadná manipulace, vlasy jsou krásné, pevné a lesklé.
-
24. 9. 2024 v 17:55 #98557Mirka KočičkováÚčastník
Přesně tento nemám, ale clip in culík používám už delší dobu. Hlavně na různé akce. Pokud vybereš z pravých vlasů, tak se s vlásky všeobecně pracuje moc hezky, jako s tvýma.
-
-
16. 8. 2024 v 18:05 #98128Simona SiriÚčastník
Ahoj, no jde o to že, clip in metoda je specifická tím, že každý večer vlasy odepnete a podle potřeby během pár minut zase připnete.
Do permanentních metod patří Tape in (vlasové pásky), Keratin a Micro Ring. Keratin je permanentní metoda, která vydrží cca. 3 měsíce… -
12. 8. 2024 v 19:43 #98077Ester MaláÚčastník
Ahoj, já mám clipy z Clip-vlasy-levne a používám běžnou kosmetiku jako doteď. Určitě se podle mě dají koupit i nějaké lepší šampony a tak, ale já používám běžné. Dokonce jsem vlásky už i žehlila, kulmovala a různě upravovala a pořád jsou krásné a neponičené.
-
8. 8. 2024 v 22:44 #98055Hedvika MaláÚčastník
Holky a musím se pak o ty vlásky nějak speciálně starat nebo si pořídit nějaké speciální přípravky, jak jsou třeba na paruky?
-
25. 7. 2024 v 13:17 #97920Bella 4Účastník
Zkoušela jsem a nevypadalo to na mě dobře. Měla jsem vlasy hodně řidké a zničené a nepomáhalo mi na to nic. Až na klinice Clinicalhair.cz mi vlasy konečně udravily a mám je teď krásně husté a nepotřebuju žádné příčesky 🙂
-
24. 7. 2024 v 17:14 #97903Soňa KrahulecÚčastník
Ahoj ženy, prosím Vás jaký je rozdíl mezi clip in vlasy a keratinem a příčeskem. Co si mám tedy vybrat. Moc tomu nerozumím a nemám ve svém okolí nikoho, kdo by to měl nebo s tím měl nějaké zkušenosti… Díky moc
-
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.