Řídké vlasy

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Řídké vlasy

• Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Simona Siri a poslední změna proběhla před 3 týdny a 5 dny.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Autor
      Simona Siri
      Účastník

Ahoj, no jde o to že, clip in metoda je specifická tím, že každý večer vlasy odepnete a podle potřeby během pár minut zase připnete.
      Do permanentních metod patří Tape in (vlasové pásky), Keratin a Micro Ring. Keratin je permanentní metoda, která vydrží cca. 3 měsíce…

Ester Malá
      Účastník

Ahoj, já mám clipy z Clip-vlasy-levne a používám běžnou kosmetiku jako doteď. Určitě se podle mě dají koupit i nějaké lepší šampony a tak, ale já používám běžné. Dokonce jsem vlásky už i žehlila, kulmovala a různě upravovala a pořád jsou krásné a neponičené.

Hedvika Malá
      Účastník

Holky a musím se pak o ty vlásky nějak speciálně starat nebo si pořídit nějaké speciální přípravky, jak jsou třeba na paruky?

Bella 4
      Účastník

Zkoušela jsem a nevypadalo to na mě dobře. Měla jsem vlasy hodně řidké a zničené a nepomáhalo mi na to nic. Až na klinice Clinicalhair.cz mi vlasy konečně udravily a mám je teď krásně husté a nepotřebuju žádné příčesky 🙂

Soňa Krahulec
      Účastník

Ahoj ženy, prosím Vás jaký je rozdíl mezi clip in vlasy a keratinem a příčeskem. Co si mám tedy vybrat. Moc tomu nerozumím a nemám ve svém okolí nikoho, kdo by to měl nebo s tím měl nějaké zkušenosti… Díky moc

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL