S čím dáváte kaše dětem od 1 roku

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum S čím dáváte kaše dětem od 1 roku

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Autor
      Danka 88
      Účastník

Holky a jaké mlíčko jste dávali nebo dáváte Vašim dětem? Já si myslím že malé už bohužel jen moje mlíčko nestačí, tak hledám nějakou dobrou variantu.

Soňa Koutná
        Účastník

Dávala jsem Sunar premium. Nám teda sedlo bez problémů. Obsahuje potřebné vitamíny a minerály pro děti a není tam palmový olej. Kolik je malé?

Danka 88
        Účastník

No dceři je 11 měsíců, ale ještě kojím a ráda bych jí mlíko ještě dávala dál, protože ho vyžaduje. A přijde mi brzo na to přestávat.

Soňa Koutná
        Účastník

To určitě, za mě je dobré když se miminko kojí co nejdéle matěřským mlékem a pokud vyžaduje i UM tak proč ho odepírat? Podívej se na tyhle https://www.sunar.cz/premiova-kojenecka-mleka. Nám ho schválila i pediatrička. 🙂 Celkově máme Sunar rádi a produkty od nich kupujeme.

Mirka Kočičková
      Účastník

Já dávám právě kousek bananu.., smetanovýho bobíka, ten se ujal nejlépe :D, různé pyré z ovoce, piškoty

Ester Malá
      Účastník

Ahoj, co prosím dávate do dětem do kaši? Máme celkem vybíravku. Rozmačkanej banán s kaší nesní.. Jablíčko zase jo. Nebo dávate ještě něco jiného, co ty vaše zaujalo? Děkuji

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL