Suchá pleť

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Suchá pleť

• Toto téma obsahuje celkem 13 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Elvi Sepp a poslední změna proběhla před 4 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 vláken odpovědí
  • Autor
      Elvi Sepp
      Účastník

Preferuji českou kosmetiku a doporučuji následující značky:
      MůjLůj – minimalistická bio kosmetika s hovězím lojem,který má strukturu podobnou lidským kožním buňkám.
      Bio značky Jagaia a Klára Rott – pokud hledáte něco luxusního.
      For Life & Madaga – profesionální salónní kosmetika, má různé produktové řady na všechno možné.

Mirka Kočičková
      Účastník

Dobrou zkušenost mám s kokos orange Saloos,intenzivně hydratuje,krásně voní,kupuji na alpiku

Kateřina Grabcová
      Účastník

Dá se najít i kombinace obojího: https://kosmetikabezvody.cz/products/naturalsophy-bio-pletovy-krem?_pos=1&_sid=8d51a337a&_ss=r tady je třeba kyselina hyaluronová jako součást takové přírodní hydratační bomby 🙂 nejlepší hydratční anti-age krémové sérum, na jaké jsem narazila

Markéta Stránská
        Účastník

to musí být hrozně zdravé a vlasstně asi ideální pro takovou tu mladší pleť, jakou ještě mám

Elvi Sepp
        Účastník

Česká přírodní kosmetika Biorythme také neobsahuje vodu. I další české značky mají některé produkty bez vody: Caltha, Luban, nanoSPACE.

Věrka Chmelařová
      Účastník

jo já mám taky jen takové ty čistě přírodní výtažky z kde čeho, to krásně uklidňuje, ale asi to není uplně na stárnutí no

Markéta Stránská
      Účastník

Já mám problém s tím, že mám přesušenou pleť, která je navíc na všechno hrozně citlivá. Takže se mi těžce hledá nějaký anti-age nebo prostě něco pro hezčí pleť 🙁

Hanka Lýsková
      Účastník

Ahoj, můžu vřele doporučit kosmetiku od iuvenio. Je to česká značka zaměřená právě na hydrataci a redukci vrásek. Moje top produkty jsou obě SPF, jak 50tka tak i 30tka, hezky mi to pleť sjednotilo, chrání a hydratuje. Na vrásky kolem očí je to sérum look, které mě redukuje vějířky kolem očí a kruhy pod očima. 🙂

Veronika Daňková
        Účastník

Souhlasím, na vrásky je to TOP! I na tu hydrataci a pro citlivou pleť úplně ideální, moc mi to vyhovuje.

Anna Žáková
      Účastník

Já mám ráda produkty s arganovým olejem.

Marika Nová
      Účastník

Ahoj! Na suchou pleť můžu doporučit řadu Astrid Hydro X-Cell. Osobně mi skvěle sedl jejich hydratační super sérum a krém – pleť je po nich vláčná a vyživená. Navíc jsou snadno dostupné v drogeriích a cenově přijatelné.

Já mám moc dobrou zkušenost s pleťovým hydratačním krémem od 100% Pure, je to čistě přírodní produkt a opravdu skvěle hydratuje. Pleť je po něm jemná, vláčná a nemám pocit mastnoty, což mi hodně vyhovuje. Navíc krásně voní a je dostupný online na milujubio.cz, takže nemusím nikde složitě shánět.

Emma Hudcová
        Účastník

Taky ho znám a musím říct, že je skvělý! Moje pleť byla hodně suchá, hlavně teď přes zimu, a po pár dnech používání toho krému z 100% Pure jsem viděla fakt změnu. Líbí se mi, že je to z Kalifornie, není to BIO, ale je to přírodní, velmi pečlivě vybírané a bez zbytečné chemie, takže mám dobrý pocit i z toho, co si dávám na obličej. Určitě doporučuju zkusit, stojí to za to http://www.milujubio.cz/100–pure-pletovy-extra-hydratacni-krem-40-ml

Leona Chovancová
      Účastník

Mám teď problém se suchou pletí a hledám něco, co by jí pomohlo získat zpět vláčnost. Máte nějaké oblíbené hydratační produkty, které vám dobře fungují? Uvítám i doporučení na něco běžně dostupného!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL