Úvodní stránka › Diskuze › Hlavní fórum › Suchá pleť
- Toto téma obsahuje celkem 11 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anička Vi a poslední změna proběhla před 15 hodinami a 56 minutami.
-
AutorPříspěvky
-
-
30. 4. 2026 v 15:05 #113698Vivinka luÚčastník
Já bych potřebovala nějakou kosmetiku na suchou pleť, která ale nebude ucpávat póry, pořád něco zkouším a zatím mi nic nesedlo. Poradíte? 🙂
-
24. 6. 2026 v 13:08 #114782Anička ViÚčastník
Taky mám Khadi kosmetiku moc ráda, používám na pleť i na vlasy a je účinná a krásně voní, takže je to i požitek pro smysly 🙂
-
15. 5. 2026 v 13:32 #113986Helenka MÚčastník
Používám teď tenhle elixír olej https://www.khadi.cz/khadi-elixir-olej-pro-pokozku-a-dusi-shatavari-everyoung—vecne-mladi-100-ml a skvěle hydratuje a vyživuje a póry vůbec neucpává. Naopak mám s ní pleť i pokožku v o hodně lepším stavu než dřív. A navíc nádherně voní, takže je to moc příjemný
-
-
22. 4. 2026 v 9:39 #113554Alžběta HorováÚčastník
Mě dobře zabral kvalitní jojobový olej. Díky tomu mi zmizeli šupinky z tváří a celkově je pleť taková zdravější a jemnější.
-
3. 5. 2026 v 3:57 #113725Jaroslava JežkováÚčastník
Mě vyhovuje krém Mixa 25%.A protože mám atopickou dermatitidu tak najít něco, co snesu považuji za zázrak. -
23. 4. 2026 v 8:43 #113559Kateřina V.Účastník
Od jakého výrobce používáš? Když se dívám na internet, je jich tolik, že se mi to ani nechce procházet a tipovat, který bude fajn, nevyznám se v tom.
-
24. 4. 2026 v 17:19 #113589Alžběta HorováÚčastník
Komplet kosmetiku a drogerii kupuji na Alpíku. Tento olejíček se mi nejvíce osvědčil a používám už dlouho https://www.alpik.cz/bio-zlaty-jojobovy-olej-fair-trade-purity-vision-100-ml/. Od té doby pleť není suchá a je krásně hladká.
-
25. 4. 2026 v 10:02 #113598Kateřina V.Účastník
Díky za tip, objednám si ho na vyzkoušení. Četla jsem o něm dost chválu. Jsem raději za osobní doporučení, ať vím, že je to kvalita.
-
-
13. 4. 2026 v 20:14 #113411Miluška HanákováÚčastník
My jsme filtrační sprchovou hlavici Zenea ze zeneacare.cz pořizovali původně kvůli dětem, protože měly hodně suchou pokožku, a nakonec jsme u ní zůstali úplně všichni. Překvapilo mě, kolik lidí ji chválí právě na citlivou pleť a vlasy – a u nás to sedlo taky. Pokožka po sprše není tak vysušená a celkově je sprchování příjemnější. Za mě je to věc, která se fakt osvědčila, a až potom můžeš řešit konkrétní kosmetiku 👍
-
11. 4. 2026 v 15:09 #113371Denisa GantováÚčastník
Potvrzuju, taky mám doma filtrační hlavici do sprchy a rozdíl jsem poznala docela rychle. Pokožka je jemnější a nemám ten nepříjemný pocit vysušení jako dřív. Navíc mi přijde příjemné i samotné sprchování, protože voda nemá takový ten typický „chlorový“ zápach. Je to taková drobnost, ale v každodenním fungování je fakt znatelná.
-
9. 4. 2026 v 21:47 #113336Ella NováčkováÚčastník
Ahoj, měla jsem to úplně stejně a nakonec jsem zjistila, že problém byl fakt i ve vodě. Pořídila jsem si filtrační sprchovou hlavici https://zeneacare.cz/products/filtracni-sprchova-hlavice a překvapilo mě, jaký to udělalo rozdíl. Navíc k tomu mají aroma kroužek s vitamínem C a citrusovou vůní – ten neutralizuje chlor, působí jako antioxidant a pokožka je po sprše příjemně hydratovaná a svěží. Celkově je to pak mnohem příjemnější zážitek ze sprchování.
-
7. 4. 2026 v 23:39 #113309Simona HlouškováÚčastník
Holky, řešíte někdo dlouhodobě suchou pleť nebo svědění po sprše? Mně přijde, že i když změním krémy, tak se to pořád vrací a už nevím, kde hledat problém. Napadlo mě, jestli to nemůže být i vodou, ale nemám s tím zkušenost. Co vám reálně zabralo?
-
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.