Suchá pleť

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Suchá pleť

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Autor
      Miluška Hanáková
      Účastník

My jsme filtrační sprchovou hlavici Zenea ze zeneacare.cz pořizovali původně kvůli dětem, protože měly hodně suchou pokožku, a nakonec jsme u ní zůstali úplně všichni. Překvapilo mě, kolik lidí ji chválí právě na citlivou pleť a vlasy – a u nás to sedlo taky. Pokožka po sprše není tak vysušená a celkově je sprchování příjemnější. Za mě je to věc, která se fakt osvědčila, a až potom můžeš řešit konkrétní kosmetiku 👍

Denisa Gantová
      Účastník

Potvrzuju, taky mám doma filtrační hlavici do sprchy a rozdíl jsem poznala docela rychle. Pokožka je jemnější a nemám ten nepříjemný pocit vysušení jako dřív. Navíc mi přijde příjemné i samotné sprchování, protože voda nemá takový ten typický „chlorový“ zápach. Je to taková drobnost, ale v každodenním fungování je fakt znatelná.

Ella Nováčková
      Účastník

Ahoj, měla jsem to úplně stejně a nakonec jsem zjistila, že problém byl fakt i ve vodě. Pořídila jsem si filtrační sprchovou hlavici https://zeneacare.cz/products/filtracni-sprchova-hlavice a překvapilo mě, jaký to udělalo rozdíl. Navíc k tomu mají aroma kroužek s vitamínem C a citrusovou vůní – ten neutralizuje chlor, působí jako antioxidant a pokožka je po sprše příjemně hydratovaná a svěží. Celkově je to pak mnohem příjemnější zážitek ze sprchování.

Simona Hloušková
      Účastník

Holky, řešíte někdo dlouhodobě suchou pleť nebo svědění po sprše? Mně přijde, že i když změním krémy, tak se to pořád vrací a už nevím, kde hledat problém. Napadlo mě, jestli to nemůže být i vodou, ale nemám s tím zkušenost. Co vám reálně zabralo?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL