Suchá pokožka

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Suchá pokožka

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Autor
      Simona Hloušková
      Účastník

Holky, já jsem to taky dřív vůbec nebrala v potaz a soustředila se jen na kosmetiku 🙂 Pak jsme zkusili filtrační hlavici ze zeneacare.cz a přišlo mi, že je koupání celkově šetrnější. Malá už po vodě neměla takový ten nepříjemný pocit suché kůže. Neříkám, že je to samospásné, ale u nás to byl taky fajn krok správným směrem 👍

Marie Jílovcová
      Účastník

Dobrý večer, my jsme to měli hodně podobně a pořád jsme mazali dokola, ale moc to nepomáhalo. Pak nás taky napadlo zaměřit se i na vodu při koupání a tam jsme viděli rozdíl. Přijde mi, že ta „tvrdší“ voda může pokožku zbytečně dráždit. Od té doby, co máme filtrační sprchovou hadici, co doporučuje i Dominika Myslínová, je kůže výrazně klidnější a nemusíme mazat tak často.

Veronika Daňková
      Účastník

U nás to byla hodně chlorová, tvrdá městská voda. Pořídili jsme filtr do sprchy, filtrační konvici a filtr F2-1 duo, který změkčí vodu, odstraňuje kovy, chlor, pesticidy a dusičnany. 🙂 Kůži nemá suchou a nemusíme ji tolik mazat, zlepšil se i atopický ekzém. 🙂 Máme vše od značky Dionela.

Ahoj, my jsme tohle měli u malé taky a nakonec jsme zjistili, že velký vliv měla právě voda. Pořídili jsme filtrační sprchovou hlavici https://zeneacare.cz/products/filtracni-sprchova-hlavice a fakt jsme viděli rozdíl – kůže nebyla tak zarudlá a suchá. Ona totiž filtruje chlor a další nečistoty, které můžou pokožku zbytečně dráždit. Neříkám, že je to zázrak na všechno, ale u nás to byl jeden z kroků, co opravdu dával smysl a pomohl 🙂

Denisa Gantová
      Účastník

Holky, prosím – řešila jste některá, že se miminku zhoršila kůže i přes všechno mazání? Už fakt nevím, jestli dělám něco špatně, nebo jestli to může být i něčím jiným než kosmetikou. Přemýšlím, jestli nemůže vadit i voda při koupání, ale nejsem si jistá. Máte někdo podobnou zkušenost?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL