Suché a unavené oči

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Suché a unavené oči

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Autor
      Jana Uhlířová
      Účastník

Tyhle kapky používám taky už delší dobu a mám s nimi dobrou zkušenost. Oči jsou po nich příjemně zvlhčené a ten pocit sucha nebo „písku v očích“ se rychle zklidní. Navíc mají praktickou pumpičku, takže se dobře dávkují a vydrží docela dlouho. Za mě jsou fajn hlavně na každodenní používání.

Dita Samarenka
      Účastník

Holky, měla jsem hodně podobný problém, hlavně večer po celém dni u počítače. V lékárně mi nakonec doporučili kapky Hyal-Drop Multi, které tu už některé zmiňujete, a fakt mi skvěle sedly. Oči po nich nejsou tak suché, hezky je zvlhčí a nepálí po nich. Navíc jsou bez konzervantů, takže je můžu bez obav použít i několikrát během dne.

Bella 4
      Účastník

Hyal-Drop multi kapky jsou jediné, které mi pomůžou i když mám nasazené čočky, takže já už je nosím všude s sebou. Líbí se mi taky, že se dají používat podle potřeby, protože neobsahují konzervanty a jsou teda vážně šetrné k očím.

Ella Nováčková
      Účastník

Přidám se – u mě zabraly hlavně na večerní únavu očí, kdy už jsou oči hodně přetížené. Líbí se mi, že je můžu používat dlouhodobě a nemusím řešit, kolik dní jsou otevřené. Oči jsou po nich příjemně zvlhčené a neřežou. Za mě jsou tyhle kapky dobrá volba, když hledáš něco šetrného na každý den.

Adéla Machalová
      Účastník

Já je taky používám a vyhovuje mi, že obsahují hyaluronát, který je oku vlastní, takže zvlhčení působí přirozeně. Kapu je klidně i když mám kontaktní čočky a oči po nich nepálí ani neřežou. Velké plus je, že jsou bez konzervantů a vydrží až 6 měsíců po otevření. Objednávám je tady: http://www.pilulka.cz/hyal-drop-multi-ocni-kapky-10ml-2-0

Emma Hudcová
      Účastník

Ahoj, já jsem to měla hodně podobně, hlavně při práci u PC a při nošení kontaktních čoček. Nakonec se mi osvědčily kapky, které jsou bez konzervantů a dají se používat pravidelně, nejen „když je nejhůř“. Důležité pro mě bylo i to, aby vydržely déle po otevření. Od té doby jsou oči klidnější a méně podrážděné – zkus kapky Hyal-Drop multi.

Hana Malínková
      Účastník

Holky, řešíte někdo dlouhodobě suché a unavené oči? Pracuju celý den u počítače a večer mám pocit písku v očích, někdy i pálení. Zkoušela jsem už pár kapek, ale buď zabraly jen krátce, nebo mi nesedly. Budu ráda za osobní zkušenosti.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL