Zvětšení prsou

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Zvětšení prsou

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Autor

Ahoj, já jsem u něho byla na prsou já a kamarádka zas řešila abdominoplastiku a obě jsme byly fakt spokojené. Personál příjemný, kontroly rychlé a bez stresu, žádný pocit „továrny na operace“. Za mě ideální volba, pokud chceš hezký, přirozený výsledek a lidský přístup.

Ella Nováčková
      Účastník

Dobrý večer, za mě je fakt důležitý jít k lékaři, který má zkušenosti a působí klidně a jistě. U MUDr. Havránka se mi líbilo, že na nic netlačí a mluví otevřeně o možnostech i limitech. Všechno vysvětlí srozumitelně a bez zbytečných slibů, takže člověk přesně ví, do čeho jde. Mně to dalo velkej pocit jistoty a klidu před zákrokem.

Marika Janková
      Účastník

Já jsem si tím prošla loni a zpětně vidím, že nejdůležitější bylo jít na konzultaci k lékaři, který řekne i to, co nejde, ne jen slibuje ideální výsledek. Nakonec jsem si vybrala MUDr. Havránka z Havířova a jeho přístup byl hrozně klidný, lidský a realistický. Všechno mi vysvětlil bez nátlaku a domluvili jsme se na přirozeným řešení. Výsledek odpovídá přesně tomu, co jsme si řekli, a celková rekonvalescence proběhla skvěle, nebyl žádný problém.

Kateřina Marková
      Účastník

Ahoj holky, začínám uvažovat o zvětšení prsou a zatím si jen zjišťuju informace. Nechci prsa zbytečně velká, ale spíš přirozený výsledek, aby to sedělo k mojí postavě. Budu ráda za vaše zkušenosti, hlavně jak probíhala konzultace a hojení.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL