Zvětšení prsou

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Zvětšení prsou

• Toto téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Ella Nováčková a poslední změna proběhla před 5 dny.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Autor
      Ella Nováčková
      Účastník

Dobrý den, já jsem to měla podobně – taky jsem chtěla jen jemnou změnu, aby si okolí spíš říkalo, že mi to „nějak sluší“, než že jsem byla na zákroku. Hodně mi pomohlo jít na konzultaci ke stejnýmu lékaři a nechat si poradit, co je k mojí postavě reálně vhodný. Důležitý je pro mě pocit důvěry k lékaři a to, že mě nikam netlačí za každou cenu. Nakonec jsem ráda, že jsem si dala čas a rozhodovala se v klidu.

Klára Doležalová
      Účastník

Holky, taky doporučuju MUDr. Justana, byla jsem u něj po letech na úpravě prsou a přístup byl fakt lidskej. Líbilo se mi, že mě nikam netlačí a bere v potaz věk, postavu i to, co člověk opravdu chce. Objednání šlo rychle a celý proces byl bez stresu. Je vidět, že ho ta práce pořád baví a dělá ji poctivě.

Denisa Gantová
      Účastník

Zdravím, já jsem byla na augmentaci u MUDr. Justana a za mě to byla skvělá volba. Na konzultaci mi všechno vysvětlil úplně na rovinu, žádný sliby nesmyslů, ale reálně, co půjde udělat. Výsledek je přirozenej, přesně to, co jsem chtěla, a rekonvalescence proběhla úplně v klidu a bez potíží. Kdybych se rozhodovala znovu, jdu zase k němu http://www.justan.cz/sluzby/plastika-prsou

Kateřina Marková
      Účastník

Ahoj holky, začínám si pohrávat s myšlenkou zvětšení prsou a zatím si jen zjišťuju informace. Nechci žádný extrém, spíš aby to působilo přirozeně a sedělo to k postavě. Zajímá mě, jak jste vybíraly lékaře a co vám při rozhodování nejvíc pomohlo. Budu ráda za každou osobní zkušenost nebo tip.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL