Zvětšení prsou

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Zvětšení prsou

• Toto téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Denisa Gantová a poslední změna proběhla před 2 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Autor
      Denisa Gantová
      Účastník

Zdravím, já jsem nejdřív pořád váhala a chodila na víc konzultací, ale pak mi kamarádky doporučily právě tohoto doktora z Brna. Líbilo se mi, že mě nechal rozhodnout podle toho, co je pro mě realistické a funkční, ne jen podle trendů. Po augmentaci jsem byla překvapená, jak rychle se tělo s výsledkem sžilo a že já se cítím sebejistěji. Kdybych šla znovu, objednala bych se u něj zas.

Jana Maláčová
      Účastník

Taky jsem přemýšlela, jestli zůstat v Brně nebo zajet za někým do Prahy. Nakonec jsem šla k MUDr. Justanovi, protože mi přišlo důležité, aby mi někdo řekl pravdu hned na konzultaci, bez nereálných slibů. Objednala jsem se přes web, termín jsem dostala rychle a celý proces byl fakt klidný a profesionální. Výsledek je pro mě teď ta největší radost – prsa sedí hezky k mým proporcím a působí přirozeně.

Ella Nováčková
      Účastník

Já jsem byla nejdřív na konzultaci v Praze, ale pak mi kamarádka z Brna doporučila MUDr. Ivana Justana, ke kterému se teď chystám. Hodně mi vyhovovalo, co o něm říkala – že je upřímný a řekne na rovinu, co má smysl dělat a co už by nebylo reálné nebo hezké. Konzultace u něj je prý hodně konkrétní a člověk má pocit, že ho opravdu poslouchá, ne že je jen další v pořadníku. A výsledek, který má kamarádka, působí moc přirozeně a hezky sedí k její postavě https://justan.cz/sluzby/plastika-prsou

Ahoj holky, plánuju zvětšení prsou a chci se objednat někde v Brně nebo blízkém okolí. Nemám ještě nikoho konkrétního, ale chci si udělat představu o lékařích, kteří to tam fakt umí a mají dobrý přístup. Pokud jste některá byla na konzultaci nebo zákroku, budu moc ráda za tipy. Díky 😊

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL