Vytvořené odpovědi
- 
		AutorPříspěvky
- 

Hedvika MaláÚčastníkJá bych se zkusila objednat na dermatologii. Pokud máte problém se svěděním ve vlasech a k tomu i problémy s nehty, může to být třeba lupénka. Tam je důležitá hlavně správná léčba. Ale samožřejmě záleží, jak dlouho to trvá , a jak to vypadá. Hedvika MaláÚčastníkJá od manžela dostala minulý rok moc hezkou kabelku. Divila jsem se, jak ji zvládl vybrat :D… Potom na sebe prásknul,že mu pomáhala ségra. Ale opravdu vybrali dobře. Hezká kožená, praktická a hlavně kvalitní. Hedvika MaláÚčastníkTo zní jako fajn nápad a tip na vánoční dárek pro naše. Kde kalendář objednáváte? Dívala jsem se na internetu, je tam hromada možností, ale byla bych ráda za nějaký ověřený eshop a vaší zkušeností. Hedvika MaláÚčastníkJá tam kupovala posledně do kuchyně nové hrnky. Takové ty se stromem, co mají v nabídce. Moc pěkné, všichni mi je chválí 🙂 . Hedvika MaláÚčastníkAhoj. já darovat byla už 3x na IVF ve Zlíně. Darovacat můžeš jít, pokud jsi věkově mezi 18. – 35. rokem a jsi zdravá. Na klinice ti udělají všemožné testy, aby zjistili, že jsi vhodná dárkyně a nemáš třeba nějakou skrytou genetickou odchylku, která by znemožňovala, aby tvoje vajíčka nabídli někomu na IVF. Potom si budeš píchat nějakou dobu injekce s hormony, aby bylo možné odebrat větší množství vajíček. No a to je ve zkratce tak nějak celé. Víc ti řeknou konkrétně na klinice. Za mě doporučuju právě IVF Ulín, jak už tu bylo zmíněno. Byla jsem tam moc spokojená. Hedvika MaláÚčastníkAhoj, když si vybereš dobrou kliniku, kde si tě pořádně pohlídají, riziko je minimální :). Ale všeobecně je to zákrok a jako u každého nějaké riziko je vždy. Já měla štěstí na kliniku, kde jsem byla darovat já. Všechno mi tam vysvětlili a celý proces darování proběhl naprosto v pořádku. Můžeš se podívat tady na stránky https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek. Já byla ve Zlíně moc spokojená :)). Hedvika MaláÚčastníkAhoj, já veškeré doplňky do domácnosti nkupovala na BAKLY. Mají tam toho hodně na výběr a ty věci jsou kvalitní, moc hezké a taky mi přijdou originální. 
- 
		AutorPříspěvky