Hedvika Malá

Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 36. až 42. (celkem z 42)
  • Autor
  • odpověď na: Lepší kvalita vlasů a nehtů #95586
    Hedvika Malá
    Účastník

Já bych se zkusila objednat na dermatologii. Pokud máte problém se svěděním ve vlasech a k tomu i problémy s nehty, může to být třeba lupénka. Tam je důležitá hlavně správná léčba. Ale samožřejmě záleží, jak dlouho to trvá , a jak to vypadá.

odpověď na: nápad na dárky #95585
    Hedvika Malá
    Účastník

Já od manžela dostala minulý rok moc hezkou kabelku. Divila jsem se, jak ji zvládl vybrat :D… Potom na sebe prásknul,že mu pomáhala ségra. Ale opravdu vybrali dobře. Hezká kožená, praktická a hlavně kvalitní.

odpověď na: nápad na dárky #94879
    Hedvika Malá
    Účastník

To zní jako fajn nápad a tip na vánoční dárek pro naše. Kde kalendář objednáváte? Dívala jsem se na internetu, je tam hromada možností, ale byla bych ráda za nějaký ověřený eshop a vaší zkušeností.

odpověď na: E-shop bakly.cz #94580
    Hedvika Malá
    Účastník

Já tam kupovala posledně do kuchyně nové hrnky. Takové ty se stromem, co mají v nabídce. Moc pěkné, všichni mi je chválí 🙂 .

odpověď na: Darování vajíček #94579
    Hedvika Malá
    Účastník

Ahoj. já darovat byla už 3x na IVF ve Zlíně. Darovacat můžeš jít, pokud jsi věkově mezi 18. – 35. rokem a jsi zdravá. Na klinice ti udělají všemožné testy, aby zjistili, že jsi vhodná dárkyně a nemáš třeba nějakou skrytou genetickou odchylku, která by znemožňovala, aby tvoje vajíčka nabídli někomu na IVF. Potom si budeš píchat nějakou dobu injekce s hormony, aby bylo možné odebrat větší množství vajíček. No a to je ve zkratce tak nějak celé. Víc ti řeknou konkrétně na klinice. Za mě doporučuju právě IVF Ulín, jak už tu bylo zmíněno. Byla jsem tam moc spokojená.

odpověď na: Darování vajíček #94578
    Hedvika Malá
    Účastník

Ahoj, když si vybereš dobrou kliniku, kde si tě pořádně pohlídají, riziko je minimální :). Ale všeobecně je to zákrok a jako u každého nějaké riziko je vždy. Já měla štěstí na kliniku, kde jsem byla darovat já. Všechno mi tam vysvětlili a celý proces darování proběhl naprosto v pořádku. Můžeš se podívat tady na stránky https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek. Já byla ve Zlíně moc spokojená :)).

odpověď na: Doplňky do kuchyně #94422
    Hedvika Malá
    Účastník

Ahoj, já veškeré doplňky do domácnosti nkupovala na BAKLY. Mají tam toho hodně na výběr a ty věci jsou kvalitní, moc hezké a taky mi přijdou originální.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 36. až 42. (celkem z 42)
UŽIVATEL