Vytvořené odpovědi
- 
		AutorPříspěvky
- 

Kateřina VolnáÚčastníkTo zní fakt dobře, takže jsi s ním asi nejspíš spokojená, že? :-)) Kateřina VolnáÚčastníkJo to tam je určitě, to jsem taky kupovala 🙂 Kateřina VolnáÚčastníkahoj, koukni na kidsparadise.cz mají tam mimo hraček i zminované povlečení, ale taky třeba deky a osušky z oblíbených pohádek, já jich kupovala hned několik a jsou super, moc příjemné a troufám si říct i kvalitní 🙂 Kateřina VolnáÚčastníkTo je bomba 🙂 Něco takového jsem přesně hledala 🙂 Kateřina VolnáÚčastníkJá nakupuju poměrně často, hlavně ted před vánoci, a zatím u mě nenastal nikdy žádný problém 🙂 Vše přislo v pořádku tak jak má:-) Kateřina VolnáÚčastníkAhojky, mě teďka doporučovala kamarádka dietu při které moc pěkně zhubla, a já se do ní pustím hned jak mi dojde objednávka.. objednávala jsem konkrétně drinky na pití tady z téhle stránky https://nupo.com/cz/kategorie-produktu/nupo-dieta/page/2/ kamarádka si to nemůže vynachválit a je to na ní po pár týdnech opravdu znát. :)Tak mě tím nakopla že jdu do toho 🙂 Kateřina VolnáÚčastníkTaky moc díky za tip:-) moc pěkných věci tam je, určitě vyberu 🙂 Kateřina VolnáÚčastníkmám stejný problém, také budu ráda za tipy:-) Kateřina VolnáÚčastníkTak to jsem ráda, kouknu na stránky podrobněji jak budu mít čas a rozhodnu se:-) Díky moc za info:-) Kateřina VolnáÚčastníkJo to nemám daleko, to je super, takže si byla spokojená s doktory, celkovou péčí atak? Kateřina VolnáÚčastníkA na jaké, jestli ti to nevadí, že se ptám?:-) Kateřina VolnáÚčastníkUff, to jsem ráda, ulevilo se mi,, A kde si byla na darování? V nemocnici nebo někde na klinice? Kateřina VolnáÚčastníkA jak probíhá zákrok, je moc bolestivý??? 
- 
		AutorPříspěvky