Svátky jara už se nezadržitelně blíží a vy nevíte, kam dřív skočit? Nenechte se dohnat stresem – s přípravou velikonoční tabule a té správné atmosféry vám pomůžou v Sokolovně Průhonice.
Jejich vyhlášené Take Away se odělo do pomlázky a vajíček a nabízí tradiční (i méně tradiční) velikonoční pokrmy. Od velikonoční vajíčkové pomazánky, přes skvělé masové pokrmy až po mazanec – to vše vám připraví tým šéfkuchaře Ladislava Douši, který patří k nejlepším kuchařským mistrům v České republice. Objednávky přijímají až do 31. března, tak neváhejte a starost o skladbu velikonočního menu přenechejte jiným.
Nejen v období svátků jara, ale po celý rok sází v Sokolovně Průhonice na špičkovou gastronomii. Nový jídelní lístek je plný sezónních potravin a pokrmů z nich. Do konce března se můžete rovněž těšit na sushi, tempurovanou zeleninu a další pochoutky.
Více na www.sokolovnapruhonice.cz.
Připravila: Katka
Foto: Sokolovna Průhonice
22. 3. 2015