Soutěže

Dejte sbohem jizvám

Sbírání kytiček

Čeká vás chirurgický zákrok, plastická operace, nebo vás už několik let trápí památka na starý úraz v podobě nevzhledné jizvy? Vyzkoušejte STRATADERM®. Na českém trhu je několik přípravků, které dokáží zamezit vzniku jizvy, nedokážou vás však zbavit jizvy staré. Ovšem STRATADERM® můžete na starší jizvu aplikovat ihned a na novou jizvu jakmile je rána překrytá pokožkou.

Průhledný silikonový gel, který nelepí a rychle zasychá, vyniká svými výjimečnými vlastnostmi. Změkčuje a ztenčuje jizvy, je používán k léčbě jak nových, tak i starých jizev a k prevenci vzniku a léčbě hypertrofických a keloidních jizev. STRATADERM® byl vyvinut k použití na všechny typy jizev včetně těch, které vznikají následkem chirurgických zákroků, úrazů, popálenin, pokousání, akné a jiných kožní onemocnění.
STRATADERM® zmírňuje svědění a nepříjemné pocity, redukuje zarudnutí a zabarvení typické pro jizvy. Snadno se nanáší na jakékoliv místo na kůži včetně obličeje a krku, kloubní plochy a ochlupená místa, která díky tomu není třeba při aplikaci holit. Po zaschnutí vytváří ochrannou silikonovou vrstvu, která propouští vzduch, je však voděodolná, a zároveň jizvu hydratuje a chrání před chemickými látkami a mikroby a zabraňuje jejímu zbytnění. Přípravek je vhodný i pro osoby s citlivou pokožkou a pro děti.

Jak STRATADERM® používat?
Jizvu důkladně omyjte a osušte. Přípravek aplikujte ve velmi tenké vrstvě a nechte řádně zaschnout. Při správném použití zaschne přípravek během 3 – 4 minut po aplikaci. Poté ho můžete překrýt přípravkem s ochranným faktorem proti UV záření, tlakovým obvazem nebo ortézou. STRATADERM® nanášejte jednou denně, na odkrytá místa 2x denně nebo dle doporučení lékaře. Pro dosažení nejlepších výsledků nechte gel působit 24 hodin denně. Doporučená doba používání přípravku je dva až tři měsíce podle typu jizvy.

Jak velké balení STRATADERM® gelu budete potřebovat?
STRATADERM® myslí na vaši peněženku, proto je k dostání v několika velikostech, které jsou přesně dávkovány podle toho, jak velkou jizvu budete léčit. Při aplikaci 2x denně po dobu 90 dnů na lineární jizvu o délce 2 – 4 cm spotřebujete balení velikosti 5 g, na jizvu o délce 5 – 7 cm pak 10 g. Tubu o velikosti 20 g zakupte na lineární jizvu o délce 10 – 12 cm. Pokud vaši pokožku trápí široká jizva o velikosti 6 x 12 cm, budete potřebovat balení o obsahu 50 g.

Více informací a odpověď na otázku najdete na http://www.axonia.cz

Tři z vás máte nyní možnost vyhrát Strataderm.

Soutěž trvá od 18. do 24. dubna 2011.

Foto: Axonia
18. 4. 2011

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků