Soutěže

Soutěž o novou řadu nářadí My First Fiskars® pro děti

Sbírání kytiček

Pomáhají vám rády vaše děti při práci na zahradě? Pořiďte jim novou řadu dětského zahradního náčiní od Fiskars. Jak je u Fiskars zvykem, důraz je kladen samozřejmě především na bezpečnost a vysoké standardy kvality.

Řada My First Fiskars ® je výsledkem dvouleté práce oddělení Fiskars pro výzkum a vývoj, založené přímo na kontaktu s dětmi, s jediným cílem – zajistit dokonalou spokojenost našich ratolestí. Tvar, rozměry, použitý materiál, barvy a hlavně design úchytů a rukojetí – všechny tyto vlastnosti byly upraveny a zlepšeny dle zpětné vazby dětí a četných pokusů přímo v terénu. K dispozici je barevné náčiní pro práci na zahradě ve všech ročních obdobích.
 

Kufřík My First Fiskars

Součástmi kufříku se sadou nářadí My First Fiskars® jsou dvě lopatky, „pila“ (pro tvorbu řádek na sazenice nebo řezání sněhu či písku) a štětec – to vše zajišťuje nekonečné možnosti pro kreativní děti při práci na zahradě. Oblý design rukojeti je speciálně navržen tak, aby poskytl dětem spoustu možností uchopení, a je doplněn neklouzavým materiálem, který zajišťuje, že nářadí se dobře drží v ruce. Samotný kufřík může sloužit jednak jako praktické přenosné úložiště na všechny nástroje nebo jako nádoba. Její černé víko můžete zase použít jako podložku pro sezení čí klečení nebo v zimě na sněhu na sjíždění kopců.

My First Fiskars kufřík

 

My First Fiskars s dlouhými násadami

My First Fiskars® obsahuje také čtyři druhy nářadí (lopatu, rýč, hrábě na listí a koště) s dlouhými násadami vyrobenými z hliníku, oblými oranžovými rukojeťmi a robustními pracovními hlavami z polypropylenového plastu. U nářadí určeného ke kopání jsou ještě hlavy vyztužené skelnými vlákny a v ohybné části acetalovým termoplastem (POM) pro větší flexibilitu.

My Forst Fiskars nářadí s dlouhými násadami

 

Veškeré nářadí My First Fiskars® má CE certifikát, což zaručuje, že je vyrobeno v souladu se základními požadavky příslušných směrnic Evropského společenství.

 

Více informací najdete na www.fiskars.cz.

Tři z vás můžete vyhrát My First Fiskars nářadí s dlouhými rukojeťmi.

Soutěž probíhá od 23. února do 9. března 2014.

Chcete soutěžit o Fiskars zahradní nůžky? Zkuste štěstí zde.

Foto: Fiskars
23. 2. 2014

Výherci:

winnie
ROMCA8
KYTICKA12

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků