Odpověď na: Reprodukční klinika

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Reprodukční klinika Odpověď na: Reprodukční klinika

Ev K
Účastník

Ahoj, rozumím ti, protože jsem to měla úplně stejně a byla jsem z toho informačního šumu fakt přetížená. Nakonec pro mě nebyly rozhodující statistiky, ale to, jestli se tam cítím v klidu a bezpečně, jestli se mnou mluví lidsky a mám prostor se doptat na cokoli bez pocitu, že někoho zdržuju. Podle mě se to dá poznat už na první konzultaci, hodně napoví tón komunikace a celková atmosféra. Jestli tě opravdu vyslechnou, všechno srozumitelně vysvětlí a netlačí tě do rychlých rozhodnutí, je to velké plus. Já jsem hledala menší kliniku s osobnějším přístupem a proto jsem si vybrala ReproGenesis, kde jsem měla pořád stejného lékaře, pana doktora Maděrku, a koordinátorku a měla jsem pocit, že nejsem jen další případ v pořadníku. Kdybych ti měla poradit prakticky, klidně si dej dvě úvodní konzultace na různých místech a pak si porovnej čistě ten pocit po odchodu. Jestli odcházíš klidnější, s jasným plánem a s tím, že ti někdo rozumí a vede tě krok za krokem, tak jsi na dobré adrese.

UŽIVATEL