!!!!!!!

• Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zdraza a poslední změna proběhla před 11 roky a 12 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Autor
      zdraza
      Účastník

tací si neuvědomují kolik nas tu je.stačí se podívat na anketu kolik lidí odpovídá.

PajaH
      Účastník

já taky nikoho v redakci neznám a vyhrála jsem. Takoví lidé jako Ty, majo, jsou jen prudiči. Chybět tady nebudeš..

Lucie Čížková
      Účastník

Nesouhlasím, nikoho v redakci neznám a vyhrála jsem, takže to jde, jen to chce trochu štěstí při losování

Marek Vrátil
      Správce

Pokud na nás máte nějaký dotaz,máme email redakce@mezizenami.cz. Nebrouzdáme pravidelně diskuzemi. Nemůžeme vybírat výherkyně podle obliby,protože je neznáme. Ale jak už jsme psali, nechceme se nechat zatáhnout do nějakých negativních emocí. Chceme svým čtenářkám přinášet radost a zajímavé informace. Samozřejmě budeme rádi, pokud vás něco potěší. Vaše redakce

maja.o
      Účastník

Zajímalo by mě proč mě není schopen nikdo odpověď? Redakce si odpovídá jak chce, výherce si vybírá podle obliby, tohle je fakt server. Tady to nemá obdoby, sbohem lidi, užijte si tu faleš tady.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL