Batoh do školy

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Batoh do školy

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Autor
      Mirka Kočičková
      Účastník

Co si myslíte, že je lepší aktovka nebo batoh? A je tam vůbec rozdíl?

Ester Malá
        Účastník

Podle mě je lepší batoh s pevnýma zádama. Může to využít i mimo školu. Aktovka vypadá víc, jako že je do školy. Taky mi vždy přišlo, že batohy měly více využití. Ale záleží na vkusu.

Mirka Kočičková
        Účastník

A nějaký tip, kde takový batoh seženu? Chtěla bych ho vyzkoušet i osobně se synem, ktereho záda často bolí. Proto chceme pořídit batoh, co bude mít pevné záda kvůli lepšímu držení atd.

Ester Malá
        Účastník

Tady na https://www.nejkufry.cz/skolni-batohy/ najdeš spoustu. Jak jsem psala, já měla osobně radši batohy, protože podle mě vypadají líp a tak.

Milinka Kl
      Účastník

Holky, existují nějaké stylové a odolné varianty batohů na kolečkách, které byste doporučily?

Dana Vávrová
      Účastník

Hned jsem batoh objednala v tom kompletním setu, je to nádhera 🙂

Dominika Králová
      Účastník

Máme školní set Fun Plameňák a vřele doporučuji. Batoh má ergonomicky tvarovaná záda, prostorný je tak akorát a dcerka má vše dokonale sladěné, tak je moc spokojená.

Dana Vávrová
      Účastník

To je přesně to, co jsem hledala 🙂 Moc díky! Ještě se zeptám na kvalitu značky Baagl – máte osobní zkušebnost?

Dominika Králová
      Účastník

Zdravím, doporučuji se podívat na značku Baagl a jejich kolekci FUN, tady máte odkaz https://www.baagl.cz/?q=FUN

Dana Vávrová
      Účastník

Dobrý den, sháním školní batoh pro dcerku, která je ve třetí třídě, poradíte? Miluje flitry a růžovou barvu, díky.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL