Darování vajíček

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Darování vajíček

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Autor
      Danka 88
      Účastník

Bohužel jsem už mimo hranici darování vajíček. 🙁 Ale ráda bych pomohla alespoň nějak jinak. Dříve jsem chodila darovat krev, což teď už bohužel nemohu také, tak mě napadlo že bych šla darovat plasmu? Máte s tím někdo zkušenosti?

Erika Rezá
        Účastník

To je od tebe moc hezké, že chces takto pomoci. Já chodím darovat pravidelně už nějakým rokem do Carapalasmy. Je to soukromá klinika, ale můžeš si vybrat třeba i nemocnici. Já chodím tam, protože je to pro mě lepší prostředí, nemám ráda moc nemocniční prostředí.

Danka 88
        Účastník

A jak to probíhá? Jsou tam nějaká kritéria? Zdravotní stav, věk atd?

Erika Rezá
        Účastník

Určitě podmínky tam jsou ale né tak přísné jako u krve https://www.caraplasma.cz/zakladni-podminky-pro-darovani-krevni-plazmy. Zavolejte si tam nebo si vyplníte online žádost, pak se dostavíte na prohlídku, kde Vám vezmou krev, zváží Vás a změří a pak dle výsledků Vám řeknou jestli můžete plasmu darovat. Odběr je na cca hodinku. 🙂

Soňa Koutná
      Účastník

Ahoj, darovat jsem byla. Za mě je to skvělá pomoc neplodným párům. Já jsem si vybrala kliniku https://www.repromeda.cz/. V Ostravě. Vybrala jsem si ji proto, protože je to zavedená klinika. A hlavně mají profesionální přístup, na všem se s nimi šlo dohodnout. Sestřičky i koordinátorka byly moc milé. Chápou, že je to sice dobrovolné, ale pořád zásah. A já jsem to z nich cítila. Opravdu skvělá klinika.

Renata Hájková
      Účastník

Já ano 🙂 Co přesně tě zajímá?

Zuzana Bulharová
        Účastník

Zajímá mě tvoje zkušenost.. jestli je to bolestivý zákrok, atak.. Já pořád nevím jestli do toho jít nebo ne.. celkem se toho bojím.. toho konečného zákroku.

Renata Hájková
        Účastník

Tak jasně, že konečný zákrok je trochu nepříjemný, ale není to nic co by se nedalo vydržet :-)) pro mělo horší si píchat injekce 😀 finální odběr vajíček bylo pro mě vlastně nic 😀 Každopádně jestli seš pro to rozhodnutá tak to zvládneš.. 🙂

Zuzana Bulharová
        Účastník

No asi jsem 🙂 Tak jestli jsi to zvládla ty, tak já musím taky! :-)) A můžu se tě ještě zeptat kde jsi byla darovat???

Renata Hájková
        Účastník

To víš že zvládneš 🙂 Je to tady tato klinika https://www.ivf-zlin.cz/ a jestli to myslíš vážně urči jdi sem 🙂 Nebudeš litovat..

Ester Malá
        Účastník

S lehkým odstupem musím říct, že je to super klinika. Já tam byla darovat nedávno a byla jsem moc spokojená s celkovým přístupem, rozhodně pokud někdo zvažujete, obraťte se na ně.

Zuzana Bulharová
        Účastník

Moc ti děkuju za doporučení kliniky.. zkusím ji :-))

Renata Hájková
        Účastník

Nemáš zač.. klinika ivf zlín je opravdu nejlepší. nebudeš litovat:-)

Zuzana Bulharová
      Účastník

Ahoj.. ráda bych se zeptat jestli je tu někdo kdo má zkušenost s darováním vajíček??

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL