Detoxikace

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Autor

Holky, taky užívám několikrát do roka ostropestřec od citronek.com, když chci tělu trochu ulevit. Neberu ho jen kvůli „detoxu“, ale i když mám náročnější období, víc kávy nebo těžší jídla. Vyhovuje mi, že je přírodní a jednoduše ho zařadím do běžného dne, bez nějakého složitého režimu. Za mě má smysl ho kombinovat s víc pohybem a lehčí stravou, pak ten efekt na tělo je ještě lepší.

Užívám stejný ostropestřec a přijde mi to jako příjemný doplněk té běžné stravy. Má šetrné složení a játra prostě po zimě ocení, když je něco podpoří i zevnitř. Za mě je to takové nenáročné „podpůrné“ řešení detoxu bez drastických diet. Když to kombinuju s dostatečným pitím vody, cítím se lehčeji.

Jolana Hánová
      Účastník

děkuji

Ella Nováčková
      Účastník

Taky jsem o tom přemýšlela, protože suchý únor mi dělá dobře, ale někdy jsem měla pocit, že by moje tělo ocenilo i něco navíc. Mě se osvědčil ostropestřec mariánský https://citronek.com/ostropestrec-mariansky beru ho pár let (2-3x ročně vždy alespoň jedno balení) právě jako podporu trávení a jater po té zimní náloži. Nečekej zázrak přes noc, ale když ho užíváš pravidelně, pocítíš úlevu, lepší trávení, prostě celkový detox těla.

Jolana Hánová
      Účastník

Holky, zkoušela jste některá detoxikaci těla? Četla jsem, že je teď ideální období pro to dostat tělo trochu „do pořádku“ po vánočních dobrotách, ale nejsem si jistá, kde začít nebo co vůbec funguje. Nechci žádné extrémy, spíš něco šetrného, co by mohlo podpořit játra a celkovou pohodu.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL