Dieta

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Autor
      Lenka Prášilová
      Účastník

Ahojky, mě moc pomohla dieta od Ketofitu. Začínala jsem s testovacím zkušebním balíčkem a pak jsem rovnou přešla na dietu na čtyři týdny https://www.ketofit.cz/produkt/proteinova-keto-dieta-balicek-4-tydny/. Dieta mi chutnala a povedlo se mi díky tomu zhubnout přes 20 kilo. Už si tam kupuji jen pár věcí co mi opravdu moc chutnaly a nechtěla jsem je ničím nahrazovat a jím normálně, jen jsem stravu upravila. 🙂 Mají tam často akce a slevy. Mě tam ještě platí kódík FIT150 i na zlevněné věci, tak kdybys chtěla vyzkoušet. 🙂

Marika Nová
      Účastník

Ahoj! Pokud se ti dlouhodobě nedaří zhubnout a chceš na to jít přírodní cestou, tak bych doporučila vyzkoušet zelené potraviny na Alpik.cz – podporují metabolismus a detoxikaci těla. Já jsem užívala: Chlorellu, Mladý ječmen a Spirulinu – za mě je lepší vždycky kombinovat více doplňků než používat ten samý dokola. Jsou dobrý pro zrychlení metabolismu a podporu procesu hubnutí. Eshop má širokou nabídku, takže si určitě vybereš to, co ti bude nejvíce vyhovovat.

Anička Vi
      Účastník

Jé jsem na tom stejně, taky nemůžu zhubnout to co potřebuju…a když už, tak to mám zase hnedka zpátky. Nezkoušel jste někdo nízkosacharidovou dietu?

Miluška Hanáková
      Účastník

Ahoj, spíš než dietu je za mě klíč mít dostatek pohybu, dodržovat pitný režim a stravovat se kvalitně a zdravěji. Mě dost pomohlo k tomuto i na celulitidu a redukci problematických partií (břicho, zadek, stehna) navštěvovat kliniku, která provádí takové speciální masáže. Jmenuje se to metoda body reshape, je to kombinace lymfodrenáží, vakuových masáží a rázových vln. Mají kliniky po celé ČR skoro, tak zkuste mrknout třeba vám to pomůže – https://www.lymfodrenaz.cz/. Držím palce. 🙂

Kamila Novotná
      Účastník

Ahoj, můžete prosím doporučit kvalitní dietu, se kterou se podaří zhubnout i někomu, komu se to dlouhodobě nedaří? Moc děkuji za všechny rady 🙂

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL