Dieta

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 vláken odpovědí
  • Autor
      Nikola Hudačová
      Účastník

Dobrý večer, za mě byla opravdu účinná hot yoga. Začala jsem ji cvičit hlavně kvůli psychice a byla jsem mile překvapená kolik jsem shodila kg…

Olga Stejskalová
        Účastník

Dobrý den co na tu hot yogu nosíte za oblečení? Já na ni chodím tři měsíce a během chvilky mám vždycky propocený kola v podpaží a na zádech.. :/

Katka Smolová
        Účastník

Olgo také jsem chodila na hot yogu a mě se osvědčilo oblečení z dragonflybrand. Mají vlastní dílnu v České republice, takže všechno vyrobeno u nás.

Olga Stejskalová
        Účastník

Dobrý den, dívala jsem se na eshop a mají moc hezké oblečení. A tak se vám do toho dobře potí?

Mirka Nová
      Účastník

Já ždánou dietu nedržím, stačí jíst vyváženě a hlavně zdravě. Snažím se i hodně chodit a k tomu jsem si nasadila tento cbd olej https://www.cbd-no1.cz/pain-olej-10–cbd-20–cbg-10ml/, který mi s tím také pomáhá a kila jdou opravdu dolů a mám o hodně více energie :-p

Hana Hanulka
      Účastník

Ahojky,souhlasím s Míšou a Petou.Cbd o tom uz jsem taky slyšela.Pomáhá to holky?Klidně hodte odkaz…

Petra Petka
      Účastník

Zdravím.Upřímně já tedy ty diety nemusím.Pak může človek nabrat ě 2x tolik.Jak píše Míša naprosto souhlasím i s tím Cbd…

Petra konečná
      Účastník

skvělá je dieta https://nupo.com/cz/ tato, měla jsem program a ted si objednávám drinky nebo nějaké maličkosti ale moc mi to pomohlo, shodit přebytečná kila:-)

Zuzana Bulharová
        Účastník

Moc díky za tip, už objednávám na dva týdny balíček, tak uvidíme jak mi to s tím půjde 🙂

Petra konečná
        Účastník

Věřím že budeš spokojená 🙂

Michaela M
      Účastník

Ahojky.Dieta je blbost.Důležité je si to natavit v hlavě.Vynechat tučné,mastné věci a sladkosti,brambůrky.Vodu pít nejlépe z kohoutku a nepřejídat se na noc.Nejlíp jíst 6x denně po malých porcích a co si budem nalhávat nejlíp cvičit klidně 3x týdně a každý den alespon chvilku malá prochajda.Jinak já k tomuhle všemu používala olejíček od Cbd.Hlavně nebrat to za trest a jako dietu pr,ale životní styl.

Lenka Krausová
      Účastník

Mám stejný problém, něco dobrého najít.. zkoušela jsem toho dost ale účinek žádný.. 🙁

Zuzana Bulharová
      Účastník

Ahojda.. nemáte zkušenost s nějakou dobrou opravdu účinnou dietou která je opravdu ale opravdu účinná? 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.