Dieta

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 vláken odpovědí
  • Autor
      Jituuskaa K
      Účastník

Já jsem zhubla a váhu si udržela až potom co jsem začala pravidelně cvičit. Navíc mi to pomohlo cítít se i víc v pohodě, poznala jsem i nové lidi a moc si to užívám 🙂

Kamča Nová
        Účastník

To zní hezky, a na jaký cvičení chodíš? Nebo jenom posiluješ?

Jituuskaa K
        Účastník

Já chodím v Brně do https://zone4you.cz/ mají skvělý lekce a prostory i s wellness, solárkem atd atd. takže si to vždycky fakt užiju 🙂

domuska syk
      Účastník

Já jsem ji měla na 4 týdny, mě to stačilo, ale někdo může potřebovat více. Záleží na každém, kolik se rozhodne zhubnout.

leno syko
        Účastník

A jde to opravdu tak lehce? Je to vlastně čím?

domuska syk
        Účastník

Je založená na proteinech a má ze všech těchto diet nejméně sacharidů. Tak jde váha krásně dolů.

leno syko
      Účastník

A jak dlouho jsi ji držela?

domuska syk
      Účastník

Mě sedla dieta ketofit, která má méně sacharidů, takže jde váha lépe dolů. Což je skvělý, mají i produkty na hubnutí a následně na další fázi.

Zuzana Bulharová
      Účastník

Tahle dieta mi byla dost doporučovaná 🙂 Nejspíš ji vyzkouším 🙂

Lenka Krausová
      Účastník

ketodiet.cz je super ketonová dieta, zkoušela jsem jich víc ale tahle mi sedla nejvíc a nejvíc mi chutnala.. a mají opravdu pestrou nabídku a že je z čeho vybírat:-) Rozhodně ji doporučuju 🙂

Helena Karasová
      Účastník

Keto dieta je super, sama ji držím a opravdu jsou vidět výsledky 🙂 Sama jsem si pořizovala z ketodiet.cz a je super. Moc mi tam všechno chutná co jsem vyzkoušela, a opravdu jídla zasytí a nemám potřebu nic dalšího mlsat 🙂 já ji rozhodně můžu doporučit 🙂

Soňa Koutná
      Účastník

Ahoj holky 🙂 Tak je to tady… Bude léto, čili je na pořdu dne hubnutí 😀 A řekla bych, že včera pozdě. No, tak se pustím do proteinové diety. Jaká je podle vás nejlepší? A zkušenosti s https://www.ketodiet.cz/, prosím? Děkuji moc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.