Dochucovací pasta

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Dochucovací pasta

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #103223

      Zdravím milovnice sladkého pečení! Potřebovala bych poradit, jak mám docílit, aby byla nastoruhaná čokoláda krásně zdobná? Vídávám to na profi cukrovinkách, jenže ať to strouhám na čemkoliv, tak prostě nikdy nedocílím takové zdobnosti, nevypadá to tak hezky. Je na to nějaká speciální čokoláda?

      • #103256
        Miluška Hanáková
        Účastník

        to jsou čokoládové hoblinky, kupují se už „nahoblinkované“ 🙂 seženeš je v obchodech pro cukráře, jako je pastry apod.

    • #102999

      Mně se nejlíp pracuje s touto https://www.pastry.cz/pastry-ochucovaci-pasta-pistacie-100–200g/ dokonce barví těsto přirozeně a chuťově je dokonalá ♥

    • #102980
      Mirka Kočičková
      Účastník

      já jsem si vyrobila docela dobrou pastu doma 🙂 bylo to mnohem snazší, než ji shánět a osladila jsem si ji podle sebe

    • #102958
      Viola Kolaciová
      Účastník

      Ahoj, budu péct makrónky a chtěla bych se vytáhnout, je to na vyjímečnou událost. Hledám opravdu dobrou dochucovací pastu, poradíte? Zatím se mi nepodařilo najít tu pravou :/

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL