IVF

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Autor

Moc díky, hned jsem se na jejich stránky dívala – klinika Europe IVF je kousek od nás a to jsem o ní ani nevěděla. Určitě se k nim na další pokus IVF objednám, četla jsem na ně hodně pozitivních recenzí.

Drahomíra Pecková
      Účastník

První dva pokusy byli na klinice v Brně a ten úspěšný pokus byla na klinice europeivf.com v Praze. Klinika je hodně oblíbená v zahraničí, mají hodně zahraničních klientů a velmi dobré výsledky, co se týká umělého oplodnění. Navíc mají opravdu zkušený personál a krátké objednací lhůty.

Tak moc gratuluji k synovi 🙂 Jak jste zvládla dva neúspěchy, bojím se, že bych to už nenadala 🙁 Prozradíte ještě na jaké klinice jste byli úspěšní?

Lucie Nováková
      Účastník

Vubec nevěš hlavu 🙂 Někdy se stane, že to nevýjde napoprvé to je normální, nám to vyšlo taky až napodruhé 🙂 A jsem moc moc ráda!! Stojí to za to vytrvat 🙂

Drahomíra Pecková
      Účastník

Zdravím, já jsem měla neúspěšné hned dvě po sobě, ale napotřetí to vyšlo 🙂 Teď máme 3. měsíčního chlapečka a určitě to takhle mělo být.

Dobrý den, teď mám za sebou první neúspěšné IVF – poradíte jak se s tím vyrovnat? Nemáte někdo podobnou zkušenost?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.