Jaká doma používáte dochucovadla?

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Jaká doma používáte dochucovadla?

  • Toto téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel AllenkaH a poslední změna proběhla před 9 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #72193
      AllenkaH
      Účastník

      Já používám bujony celkem často. Hlavně do rizota. Klasicky do polévek moc né, navíc je ani moc nevařím. Jinak jak zmiňuješ, nejčastěji kupuji také od Knorru. Naučila mě na ně kamarádka, která si je hrozně pochvaluje. Také jsem včera zkusila ty jejich nové šťávy na maso, což mi přijde také jako supr vychytávka. Co se týče koření, mám oblíbenou speciální směs, kterou si míchám sama 🙂

    • #72192
      Kramarka
      Účastník

      Já jsem si třeba zvykla dochucovat kořením z umporto.cz 🙂 Opravdu na to mrkněte, je to úplně jiná chuť těch potravin 🙂 Dováží se z Portugalska a jsou fakt super 🙂

    • #72191
      Vendulka77
      Účastník

      Já mám právě taky občas problém s dochucováním, ale s bujonem mi to vždy chutná 🙂 na složení jsem začala koukat až nedávno. Né nijak fanaticky, ale spíš tak pro zajímavost. Právě jsem byla tak mile překvapená, že ty od Knorru mi nejen chutnají, ale i maj supr složení 🙂

    • #72190
      Blanka Hlubučková
      Účastník

      plně souhlasím , také používám. Když se nepřehání a nejí se to denně tak na tom nevidím nic špatného. Raději ale nepátrám z čeho se to vyrábí. Mě nejvíc chutnají ty z Alberta . Ty nejlevnější. A není to kvůli ceně. Kupuji i ty takzvaně zdravé v prodejně se zdravou výživou.

    • #72189
      babicka11
      Účastník

      já dávám bujón i do omáček, zdá se mi lepší chuť, to je každého věc, co používá … no, v pořadu Prostřeno – to by nás asi nepochválili … pořad jsem přestala sledovat – lidi boule za ušima jak si mlaskají a pak dají 4 body … ať se jdou bodnout …

    • #72188
      Vendulka77
      Účastník

      Ahoj holky, chci se zeptat, zda a jaká doma používáte dochucovadla? Já si čas od času vypomůžu třeba bujony, např. ty od Knorru mi přijdou moc fajn. Vypomáháte si při vaření často? Nechci říct, že já nějak často, ale občas ano… když třeba nemám čas na zdlouhavé vaření 🙂 jste na tom podobně?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.