recepty hříbky

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum recepty hříbky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 vláken odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #74742
      Marie Koudelková
      Účastník

      Jistě…na různých kuchařských webwch lze najít spousty receptů…ale proč si nepopovídat na diskusi,přidat svoje zkušenosti a získat nové tipy a rady, které se jiným osvědčily…a nemusí to být jen o houbách…

    • #74741
      Irena Poláková
      Účastník

      Pokud smažené jako řízek nebo smaženice se omrzela zkuste udělat houbový ovar nebo škvarky. Postup je stejný jako u vepřového. Koření také. Hodí se opravdu jen na tvrdé houby (hřib, kozák, křemenáč).

    • #74740
      Lucie Nantlová
      Účastník

      dekuji moc za tipy

    • #74739
      dasena
      Účastník

      Recepty jsou oravdu dle uvážení kuchtičky:-) dá se kombinovat skoro vše, ale jde hlavně o zpracování, my houby svařujeme ve slané vodě, nakrájíme a pak je vaříme asi 10 min, pak je přecedíme studenou vodou a to byste viděli, jaká špína z nich jde, nechám vychladit a dávám do sáčků do mrazáku, nebo hříbky sušíme, na chalupě manžel udělal síto na kamna a tam suprově schnout, ale nesmí se moc topit a sušit pomalu

    • #74738
      Hana Hloupá
      Účastník

      Recepty lze najít na internetu, dnes vaří kde kdo, takže není problém zadat do vyhledávače hříbky úprava a je to.

    • #74737
      Marie Koudelková
      Účastník

      Na hříbky mám spoustu receptů…záleží na tom, jak si je představujete připravené…mám skvělou polévku,omáčku,na kmíně nebo obalit a smažit…dělám i guláš, karbenátky,zapékané v různých pokrmech…no prostě je toho hodně…
      Na uchování na zimu je suším,podusím a zamrazím, nebo nakládám do octa…

    • #74736
      Eva Švarcová
      Účastník

      Hříbky suším nebo mrazím.S čerstých dělám smetanovou omáčku

    • #74735
      Lucie Nantlová
      Účastník

      nikdo nic?

    • #74734
      Lucie Nantlová
      Účastník

      Ahoj máte nekdo nejaky dobry recept co s hribky?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.