Svět zdraví

Úvodní stránka Diskuze Hlavní fórum Svět zdraví

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 vláken odpovědí
  • Autor
      Dana Syková
      Účastník

Diagnostikou organismu jsem začala, to mě nakoplo k hubnutí.

Andrea Semová
      Účastník

O světě zdraví jsem už slyšela, dokonce máme u nás pobočku, zatím jsem tam nebyla. Ale domluvím si úvodní konzultaci a pak se rozhodnu.

sandrina
      Účastník

Dívala jsem se na http://www.svet-zdravi.cz, píší, že je dobré nechat si než začnete s hubnutím udělat diagnostiku orgsnismu. Taky jste ji Domčulo podstoupila?

Kateřina Adamcová
      Účastník

Ahoj, přidávám se. Taky potřebuji zhubnout. Jak na přebytečná kila, která dávají zabrat mému tělu? Musím zhubnout a to hodně, abych si udržela své zdraví, klouby apod. Díky za tipy. Jsme ochotná zkusit už úplně vše, co se vám osvědčilo. Takže mám juknout na Svět zdraví? 🙂

Sonia Čermák
      Účastník

Já s nimi zkušenost ještě nemám, ale ráda bych s nimi začala akorát teda tápu ve výběru programu ? 🙁 Poradíte mi jak dlouhý bych si moěla zvolit ? http://www.svet-zdravi.cz/sluzby

mirka olasova
      Účastník

Já jsem s nimi zhubla přes 10 kilo a byla jsem se službou spokojena 🙂

Marek Vrátil
      Správce

Ahoj, já jsem spokojená nebyla. Stálo to spoustu peněz a v podstatě kromě vstupního vyšetření jsem se nedozvěděla nic nového. Zhubla jsem jen asi 1 kilo při očišťovací kůře, kdy jsem vlastně jen pila.

Anetka Bártová
      Účastník

Také s nimi mám pozitivní zkušenost. Docházím tam první měsíc a musím říct, že už teď se cítím líp. Poradili mi s jídelníčkem, jak vše vhodně zkombinovat. pevně věřím, že se Světem zdraví dokáži zhubnout alespoň 7kg.

Dana Syková
      Účastník

Docházím třetí měsíc, mým cílem je zhubnout o deset až dvanáct kilogramů, zatím mám dole šest. Ale důležitá je pro mě úprava životosprávy, ve světě zdraví vás naučí jak se správně stravovat,jakou přidat pohybovou aktivitu aby vše fungovalo dohromady. A hlavně je vše nenásilnou formou bez příkazů a zákazů. Jsem velmi spokojená s jejich přísptupem.

Helena Novotná
      Účastník

Ahoj děvčata, znáte je? Hubnete s nimi? Jaké máte zkušenosti se Světem zdraví? Dík

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.