vlasy

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 vláken odpovědí
  • Autor
      Danka 88
      Účastník

Já mám od Venira.cz gumové medvídky na vlasy, pleť a nehty a hodně mi to pomohlo, zkuste mrknout 😉

Jana Malovaná
      Účastník

Já mám dobrou zkušenost s tímto kolagenem https://www.notino.cz/zdravi/allnature/doplnky-stravy-kolagen-original-premium/. Užívám ho už delší dobu a objednávám znovu a znovu. Vlasy jsou silnější, zdravější.

Simona Strakatá
      Účastník

Ano, kolagen je na vlasy dobrý. Posiluje vlasové folikuly, které, které jsou pro správný růst vlasů nezbytné. Taky zlepšuje eskl a sílu vlasů, no a v neposlední řadě má vliv na pokožku hlavy, která je pro růst vlasů důležitým prostředím.

Anička Vi
      Účastník

A co nějaký dobrý doplněk stravy, který zlepšuje kvalitu pleti a vlasů? Osvědčilo se vám něco takového?

Ditka Kratochvilka
        Účastník

To bych taky klidně zkusila, všude píšou o kolagenu ale z toho co jsem zatím vyzkoušela se mi teda nezdálo, že by mi to nějak extra pomohlo. Asi záleží co je to za produkt, tak budu ráda za sdílení zkušeností

Amíra Vofe
      Účastník

Když už jsme u těch vlasů, tak já bych si je chtěla nechat prodloužit, jen nevím jaké vlasy zvolit, protože jsem to ještě nezkoušela. Jaké máte vyzkoušené? Jakou metodu mám zvolit? Nejlépe co nejšetrnější k mým vlasům.

Bella 4
        Účastník

Zdravím, určitě bych zvolila clip in z pravých vlasů, nejen, že jsou opravdu šetrné k tvým vlasům, ale zvládneš si je nasadit i sama. Navíc je můžeš umývat, fénovat i žehlit. Sama je mám odtud https://www.clip-in-vlasy.eu/ a jsem nadšená. Konečně mám krásné dlouhé vlasy :-)).

Kamila Novotná
      Účastník

A co vám pomohlo s lupy a svěděním pokožky hlavy? Ať zkusím co zkusím nemůžu se toho zbavit :-/ můžete něco osvědčeného poradit?

Zuzajda Nová
        Účastník

Jsem spokojená s kosmetikou Alpecin. Proti lupům mám osvědčený tento https://www.notino.cz/alpecin/medicinal-koncentrovany-sampon-proti-lupum/. Péči o vlasy doplňuji od nich i tonikem stejné značky.

Renata K2
        Účastník

Mě lupy začaly trápit, tak vyzkouším koupit nový šampón. Možná zkusím i nějaké vitamíny, třeba něco pokožce hlavy chybí.

Erika Rezá
        Účastník

Já je mám moc ráda. Ráda nakupuji na internetu, je to pro mě pohodlné. A často jsou i akce.

Jasminkaa Nová
        Účastník

Nedávno jsem u nich objednávala posilující olej na vlasy od Weledy. Balíček mě dodali rychle, byla jsem moc spokojená.

Zuzajda Nová
        Účastník

Já jsem s jejich službami moc spokojená. Balíčky přijdou do 2 dnů nebo ho nechávám na výdejním místě. Je to pro mě pohodlné než stále jezdit do drogerie.

leno syko
        Účastník

Taky to tak u nich řeším, objednám přes net, pak si pro balíček zajdu na pobočku a vyzvednu. Letos jsem tak pořídila dárky sobě, manželovi a dceři. Potěšila i sleva.

Helenka M
        Účastník

Zeptej se v lékárně na šampon AbiCare od Repolar, nebo si ho najdi v nějaké online lékárně. Taky jsem se toho nemohla zbavit a díky němu jsem měla do měsíce konečně klid 🙂

Mirka Kočičková
      Účastník

Ahoj ženy, nevíte někdo, kde bych sehanala kvalitní clip in culíky?

Ester Malá
        Účastník

Ahoj já objednávám clip in vlasy tady: https://www.clip-vlasy-levne.cz/130-clip-in-culiky A jsem moc spokojená. Vlasy byly vždy kvalitní a na culíky mají zrovna slevy.

Mirka Kočičková
        Účastník

Super moc děkuji! Kouknu se. Používáš jen clip in vlasy nebo máš nějakou permanentní metodu? Přemýšlím právě, že bych chtěla změnu a zkustit permanentní metodu.

Ester Malá
        Účastník

Hele já už mám primárně permanentní metodu Micro ring

Mirka Kočičková
        Účastník

A na kolik tě to finančně vyšlo? Nevím, co se více vyplatí?

Ester Malá
        Účastník

Cenu je možné si spočítat i předem, a to na jejich stránkách: https://www.clip-vlasy-levne.cz/98-prodluzovani-vlasu-v-brne. Co se víc vyplatí? To záleží spíše, co tobě více vyhovuje. Myslím si, že se vyplatí investovat, když ti to dodá sebevědomí a hlavně se budeš cítít dobře.

Danka dana
      Účastník

Doporučila bych kvalitní vlasovou kosmetiku v prvé řadě a následně se zamyslet nad životosprávou. Kosmetiku mám oblíbenou od Khadi. Úžasná, voňavá a hlavně pomáhá neksutečně s vlasy. Co se týče vitamínů, nemusíte kupovat nic předraženého, stačí levné z drogerky, ale taky je důležité nebýt ve stresu, správně jíst a pít. Kouření, alkohol, špatné stravovací návyky, to vše vlasům také škodí.

Helenka M
        Účastník

Takže jako je jedno jaký tabletky si koupím jo? Protože jako je jich fakt hromada a vím že jsou i levné třeba za 80 Kč a pak najdete klidně i přes tisícovku. A ta kosmetika je teda dobrá od nich na vlasy, jestě jsem neměl tu čest ji asi někde potkat, nebo dle názvu mě to teda nic neříká.

Danka dana
        Účastník

Defacto. Samozřejmě někdo tam přidá něco navíc, nejvíce ale platíte za značku, mě vždycky stačily biosil z lékárny. Ale základem je zdravější životní styl, alespoň trochu. Vše co do sebe dostáváme se nám následně odráží na obličej, vlasech i těle. Co se Khadi týče https://www.khadi.cz/sampony-a-praskovy-sampon, mají skvělé jak šampony, kondicionér tak i oleje. Vlasy mě zpevnily, začali více růst. Mají na vícero zaměření a dokonce i na pokožku. Nádherně vše voní, budete si připadat jako v někde na dovolené v exotice. 🙂

Lisa Lisa
      Účastník

Já teď přemýšlím, že bych si nechala vlasy prodloužit. Nemůžu se ale rozhodnout jakou metodu zvolit a taky bych potřebovala poradit kde a jaké vlasy koupit. Prosím kdo máte zkušenost, poraďte 🙂

Danka 88
        Účastník

Mně nejvíc vyhovují clip in vlasy. Mám je nasazené hned, nezatěžují vlasy a vypadá to vždycky skvěle 🙂 já jsem si je koupila tady https://www.clipinhair.cz/ a můžu to doporučit, od nich máš jistotu že vlasy budou opravdu top kvality 😉

Erika Rezá
      Účastník

Já si pomohla k pěkným a vlasům jejich prodloužením. Mám tuto metodu https://www.vlasy-levne.cz/5-clip-in-40-rovne

Bibiana Senová
        Účastník

Kdo vám je prodlužoval, dá se to zvládnout i doma?

Erika Rezá
        Účastník

Vlasy-levne mají pobočku v Brně a nabízí prodloužení vlasů přímo tam. Tuto službu jsem využila a jsem moc spokojená s jejich profesionálním přístupem.

Vivinka lu
      Účastník

Já bych chtěla zkusit nějaký doplněk stravy pro hezčí vlasy, netroufám si ale koupit něco jenom tak na blint, můžete poradit něco co se vám osvědčilo?

Jitka K
      Účastník

Já mám po dětech už dloouho problém s padáním vlasů a celkově s hroznou kvalitou vlasů, vůbec se mi to nesrovnalo a už bych to chtěla nějak vyřešit. Kosmetika co jsem zkoušela mi nepomohla, nemáte radu?

bertik ber
        Účastník

Mně moc pomohli na clinicalhair.cz je to vlasová klinika a na tyhle věci se specializují. Udělali mi trichologické vyšetření, tím zjistili co je potřeba řešit a mám konečně zase zdravé vlasy 🙂

Jitka K
        Účastník

Děkuju za dobrou radu, už jsem na tom vyšetření byla a konečně se přišlo na to proč to tak mám a začala jsem s léčivou kúrou, mám z toho opravdu dobrý pocit 🙂

Bella 4
      Účastník

A jaký šampon na každodenní používání vám nejvíc vyhovuje? Potřebovala bych nějaký vyživující po kterém se mi ale nebudou mastit vlasy.

Zuzana Bulharová
      Účastník

Zkouším akorát vitamíny na hustotu vlasů co jsem dostala od ségry.. a beru je už nějakej ten čas a vypadá to že to opravdu funguje..

Filip Krejcarek
        Účastník

Zdravím, myslím, že jsme objednávali tento ( https://shop.tomasarsov.cz/hairbooster-sampon/ ) , díky skvělému složení vyživuje vlasové kořínky přesně tak, aby vlasy mohly bez problému růst a přitom zůstanou krásně poddajné a rozhodně se nemastí.

Sandra kolářová
        Účastník

A co je to za přípravek prosím?? Ráda vyzkouším všechno 🙂

Zuzana Bulharová
        Účastník

Je to tohle https://shop.tomasarsov.cz/tomas-arsov-hairbooster-2-0/ zaujala mě tato značka natolik že jsem si objednala další produkty na vlasy a jsem zvědavá jakou parádu mi to udělá 🙂

Linda Prokopová
        Účastník

Cauky, tyjo tomas arsov, to je pro me asi novinkou. Mate k tomu vice info, zaujalo mě to celkem.)

Filip Krejcarek
        Účastník

Zdravím Vás, produkty Tomas Arsov se snaží pečovat o vlasy či pleť s inovací. Já osobně od nich používám například parfémy, ale partnerka jejich produkty řeší prakticky celou vlasovou péči, rozhodně si nemůžeme stěžovat. Mrkněte na e-shop a uvidíte.

Sandra kolářová
        Účastník

To vypadá zajímavě, tuhle značku jsem už někde určo viděla..a koukala na ní ale zatím nic nepořizovala, ale nenapadlo by mě že by mohla mít i doplněk stravy na vlasy .. 🙂 Jak dlouho ho teda už užíváš?

Zuzana Bulharová
        Účastník

Beru je asi už skoro dva měsíce a opravdu pociťuju rozdíl a to jen v dobrém, moje vlasy jsou krásnější a pevnější 🙂

Sandra kolářová
        Účastník

Fakt jo? Tak to je super… že bych to vyzkoušela taky??!! 🙂

Zuzana Bulharová
        Účastník

No to rozhodně 🙂 věř že budeš spokojená 🙂

Sandra kolářová
      Účastník

Ahojky.. co děláte pro hezčí a hustší vlasy? nějaký dobrý doplněk stravy co byste mi doporučili?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
UŽIVATEL