Ingredience:
- 4 filety z lososa bez kůže
- 1 lžička sojové omáčky
- 2 lžičky olivového oleje Carbonell Classic
- (červené víčko)
- míchaný salát
- 1 červená cibule nakrájená na kolečka
- ½ salátové okurky nakrájené na kolečka
- 2 rajčata nakrájená na měsíčky
- 2 natvrdo uvařená vejce, nakrájená na měsíčky
Na dresink:
- čerstvý kopr
- 2 lžičky vinného octu Carbonell
- 4 lžičky olivového oleje Carbonell Extra Virgin (zelené víčko)
- sůl a pepř
Postup přípravy:
- Lososové filety nakrájejte na větší kousky, které 15 minut marinujte ve směsi olivového oleje, sojové omáčky, soli a pepře.
- Na rozpálenou pánev vložte marinované kousky lososa.
- Krátce opečte, aby ryba nebyla vysušená.
- Nyní si připravte salát: zeleninu smíchejte s dresinkem z olivového oleje, vinného octa a kopru.
- Salát promíchejte s dresinkem, položte na něj kousky lososa, vejce a podávejte.
Foto: Carbonell
24. 2. 2012