Gastro

Pěna z tmavé čokolády

Sbírání kytiček

Máte chuť na něco sladkého? Zkuste si připravit netradiční dezert. Pěnu z tmavé čokolády s balazamikovým krémem Papadimitriou.

Suroviny:

  • 250 ml smetany na šlehání
  • 100 g hořké čokolády
  • 200 g ovoce (jahody, maliny, ostružiny, borůvky)
  • 3 lžíce fíkového balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou
  • oplatky na dekoraci

 

 

  1. Lesní ovoce krátce marinujeme ve fíkovém balzamikovém krému Kalamáta Papadimitriou.
  2. Tmavou čokoládu rozehřejeme ve vodní lázni. Do prochladlé čokolády opatrně vmícháme našlehanou smetanu.
  3. Dezert ozdobíme ovocem marinovaným v balzamikovém krému a oplatkou.

 

Foto: Kalamáta Papadimitriou
17. 4. 2015

 

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků