Bez jablek si podzim snad ani nedokážeme představit – jsou vynikající samotné, jako součást moučníků, nebo dokonce jako netradiční přísada tam, kde byste je nečekali.
Značka Pâté du Chef, proslulá svojí kreativitu v kombinovaní paštik s netradičními přísadami, přichází na trh s novou hrubozrnnou Ardénskou paštikou s jablky obsahující kousky vepřových jater, jablek a cibule. Ta je zalita karamelovou želatinou, jež dodává chuti na dokonalosti. K dostání je v tradičním sto dvaceti pěti gramovém plátku nebo v „dárkové“ jeden a půl kilové keramické misce ve tvaru jablka. Ta se skvěle hodí jako netradiční dárek, pokud jdete na návštěvu a chcete přinést něco nevšedního.
„Paštika s jablky je spojením lahodných chutí. Vepřová játra tvoří základ paštiky, jablka jí dodávají svěžest a karamelová želatina na povrchu doladí chuť k dokonalosti,“ říká Petr Egrt, ředitel výrobního závodu značky Pâté du Chef. „Ardénskou paštiku s jablky si lidé mohou koupit hned v několika variacích. Těm, kterým stačí menší množství, doporučujeme sto dvaceti pěti gramový plátek, pro větší jedlíky je tu i jeden a půl kilová keramická miska v podobě jablka. Toto balení se výborně hodí také jako dárek nebo pozornost při návštěvě přátel,“ dodává Petr Egrt.