Tipy

Raw Bar by NUTREND

RAW strava je též nazývaná „živou“ stravou, která neprošla výraznějším tepelným zpracováním.

Tepelná úprava potravin, při které se překročí teplota 45°C, začíná ubírat přirozeným nutričním hodnotám stravy. Spolu se zvyšující teplotou zpracování se mění i molekulární struktura potravin a také dochází k částečnému úbytku některých vitamínů a minerálů

Ochutnejte unikátní tyčinku vyrobenou pouze z přírodních zdrojů od Nutrendu. Díky raw technologii výroby zůstávají v použitých surovinách všechny původní enzymy, vitamíny a minerály, které obsahuje samotné ovoce. Žádné konzervanty, aditiva a cukry. Významné množství vlákniny. Tyčinka RAW BAR neobsahuje alergeny, jakými jsou lepek či mléčné složky. 

Vybrat si můžete z příchutí: 

  • Kešu + Jablko
  • Fík + Papaya
  • Kakao + Lískový ořech
  • Kakao + Brusinka
  • Meruňka + Mandle
  •  

    V redakci jsme měli možnost je ochutnat. Většina raw tyčinek, které jsme ochutnali nám připadala chuť moc naturální. Zas takoví příznivci zdravé stravy nejsme. Raw tyčinky od Nutrendu nás moc mile překvapili. Mně osobně moc chutná Kakao + Lískový ořech a Kešu + Jablko. Marcela si oblíbila slaďoučkou Meruňka + Mandle a Fík + Papaya. A jsou úžasně syté. 

    Více informací najdetena www.nutrend.cz

    KP 

    Foto: Nutrend


    Diskuze: příspěvků