Máte chuť na něco zdravého, lehkého a přitom výživného? Vyzkoušejte teplý jarní salát s vajíčkem, žampióny a kapustou.
Ingredience:
- 500 g růžičkové kapusty
- 250 g žampiónů
- 1 ks cibule (menší)
- 2 ks vejce
- 2 stroužky česneku
- lžíce extra panenského olivového oleje
- hrst řeřichy
- sůl, pepř
Postup
Nejprve si najemno nakrájejte cibulku, kterou dozlatova osmahněte. Po chvíli přidejte na tenké plátky nakrájené žampióny. Jakmile chytnou barvu, přidejte na čtvrtky očištěnou kapustu, kterou před smažením propláchněte ve vroucí vodě a nechte asi 5 minut okapat. Jakmile kapusta změkne, přidejte česnek.
Na závěr do směsi rozklepněte vajíčko, podle chuti osolte a opepřete. Nakonec přidejte řeřichu a můžete podávat.
Připravila: Katka
Zdroj informací: Naše Bio 
Zdroj fotografií: Naše Bio 
				
		 
						
				 
						
			 
 
											
