Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
Ester MaláÚčastník
Máte zkušenosti ještě s jiným mlékem? Malá zatím odmítá vše. Už jsem z toho zoufalá. Děkuju všem za odpovědi.
Ester MaláÚčastníkAhoj, zkus tento https://www.notino.cz/la-roche-posay/hydraphase-ha-rich-intenzivne-hydratacni-krem-s-kyselinou-hyaluronovou/. Mám sklony k atopii a suchým místům. Používám už rok, hezky hydratuje a vypne pleť. Hlavně nedráždí. Jsem dost citlivá na pleť.
Ester MaláÚčastníkmám ty na silnější menstruaci, i když nemám zase nějak extra silný menses, ale chtěla jsem se cítit bezpečně, protože jsme jeli na kemp, kde jsem nechtěla každou chvíli odbíhat na wc. Takže doporučuju ty na silnější pro tu první zkoušku. Mám od repetky, jak jsem psala nulové protečení, chrání, jsou příjemný i na dotyk a hezky mi sedí s vyšším pasem. Neboj a zkus 🙂
Ester MaláÚčastníkMám odzkoušený tento: https://www.notino.cz/vichy/dercos-energising-posilujici-sampon-proti-padani-vlasu/#tabAnchor. Chce to čas, jako všechno, po 4 měsících používání vidím baby vlásky. Nejlepší je, když s šamponem promasírujete vlasy, klidně i 2X po sobě.
Ester MaláÚčastníkJá používám kalhotky už skoro rok a neměnila bych. Mám je jak na den, tak i na noc. Nikdy se nestalo, že by protekly nebo nedržely na místě. Peru je na 60° klasicky v pracím gelu a aviváži. Doma jich mám 5 kusů a bohatě to vystačí.
Ester MaláÚčastníkzdravím vás filipe, ráda pomůžu. z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že byliny jsou opravdu lepší varianta a opravdu pomáhají. myslím, že je důležité o tom mluvit, proto vaší partnerce ale i dalším doporučuji najít tu správnou kombinaci bylin, která vám funguje.
Má vaše partnerka nějaké specifické alergie na něco? Pak vám budu schopna doporučit, mám v tomto docela přehedEster MaláÚčastníkZáleží co preferujete, dnes máte na výběr mezi čaji, ale jsou na výběr i takové tobolky řekněme, pro ty co třeba nemají rádi čaje, či jim způsobují nějaké další problémy. Ale výběr je veliký, tak řekněte, já vám najdu, to co zabírá mně.
Ester MaláÚčastníkMám ráda jednoduchý, skandinávský styl. V tomto směru se snažím zařizovat celou kuchyň. Myslím, že to je moderní, rozhodně neurazí, spíše nadchne.
Ester MaláÚčastníkJo s tím ubrusem máte pravdu hahah! No vidíte, to mě ani nenapadlo. Kde takové vychytávky hledat?
Ester MaláÚčastníkČím jiným ještě nejlépe vyzdobit kuchyň přátelé? Jestli mi rozumíte, kromě takových těch klasických věcí, hledám něco šikovného, praktického, zároveň oku lahodícího. Díky za tipy, snad to tu ještě žije!)
Ester MaláÚčastníkzdravím, trochu specifikujte, jaké talíře hledáte? jsem taktéž fanynkou skandinávského stylu, tak bych asi dokázala poradit:)
Ester MaláÚčastníkTohle je v prášku, takže nic co by mělo chutnat nějak zle. 🙂 Dává se jedna až dvě lžičky denně. 🙂 Beru všechno tady na stránce https://vitaslife.store/produkt/vitaslife-irsky-morsky-mech, jelikož vím že mají vše 100% přírodní, bez další chemie a opravdu se po tom cítím o 90% lépe. 🙂
Ester MaláÚčastníkJo to máš pravdu, fotky vždycky ten interiér nějak zosobní víc. Koláže se mi taky líbí, ale nebaví mě chodit vyvolávat fotky a pak ještě dle toho vybírat ty rámečky..
Ester MaláÚčastníkVýborná je houba Chaga, céčko nebo Irský mech. Spousta minerálů, na imunitu a ochranu před volnými radikály. Já jsem s nimi moc spokojená.
Ester MaláÚčastníkAsi bych drzela nejakou proteinovou dietku 🙂
-
AutorPříspěvky