Ester Malá

Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 35 příspěvků - 1. až 35. (celkem z 277)
  • Autor
  • odpověď na: Zažívací potíže ze stresu #113505
    Ester Malá
    Účastník

Prosímtě a ten test to funguje jak?

odpověď na: Darování vajíček – zkušenosti #113499
    Ester Malá
    Účastník

Souhlas s holkama, taky jsem byla darovat na IVF klinice ve Zlíně tři roky zpátky. Měla jsem v merku ještě jednu kliniku, ale vyhrál u mě ten jejich přístup. Už na první konzultaci se mi dost individuálně věnovali. Já jsem se jich furt na něco ptala a věnovali mi dost času. Jinak já jsem z toho měla ze začátku v hlavě úplně zbytečný scénáře, ale reálně to bylo v pohodě. Nejvíc asi ty hormony, to jo, ale nic hroznýho. Odběr rychlej, pak jsem byla jen lehce mimo a unavená, druhej den už jsem začínala fungovat.

odpověď na: Jakou e-cigaretu? #113498
    Ester Malá
    Účastník

Mili já kouřím tady tuhle Syxku https://www.vaporism.cz/syx-pod-starter-kit/ Je to na takový předplněný podíky, žádný složitý nastavování, prostě jen zacvakneš a potahuješ. Já to tak jednou týdně pak nabiju, normálka to má přpojení na céčkový usbéčko.

odpověď na: Bolest krční páteře #112847
    Ester Malá
    Účastník

Alčo ne, je to fakt dobře zpracovaný. A kdyby ti náhodou přišlo, že chceš polštář vyšší nebo víc naducanej, tak na tom Hevisleep se dá normálně dokoupit ještě balení výplně navíc a dosypeš si to podle sebe.

odpověď na: Jak se k vám chovali v CAR? #112830
    Ester Malá
    Účastník

Holky, díky moc za všechny odpovědi, fakt mi to pomáhá si v tom udělat trochu jasno. Můžu se ještě zeptat jak je to v tom Zlíně s úspěšností?

odpověď na: Jak vybrat e-cigaretu? #112829
    Ester Malá
    Účastník

Moc díky. Hele a daj se do toho pak sehnat nějaký náplně který jsou chuťově blíž cigaretám? Jak to přesně funguje s tím doplňováním?

odpověď na: Pořízení prvního skútru #112795
    Ester Malá
    Účastník

Čauky, já mám tady tenhle Peugeot Tweet https://www.peugeot-motocycles.cz/product/tweet-125i-fl—daring-red Je docela lehkej, takže se s ním dobře manipuluje a ve městě je hrozně obratnej. Mezi autama se s ním proplítá úplně v pohodě. Taky má větší kola, takže docela v klidu zvládá kostky, koleje a tyhle městský nerovnosti. Na ježdění do práce a po městě úplně ideál a ovládání je fakt jednoduchý. Hlavně je to automat, takže pohodinda.

odpověď na: Kavárna v táboře #112524
    Ester Malá
    Účastník

Moc díky. A Belčo a ta kavárna je nějak přímo v centru? O víkenech to maj jak s otevíračkou, nevíš? 🙂

odpověď na: Jak se k vám chovali v CAR? #112518
    Ester Malá
    Účastník

Moc děkuju za odpověď, tohle jsem asi potřebovala číst. Hele a jak to tam u nich s objednáním? Čeká se na nějakej termín dlouho?

odpověď na: Protein – který je nej? #112505
    Ester Malá
    Účastník

Od nich mám i čistě jejich Whey protein, vanilkový je moc dobrý, má v sobě i trávicí enzymy. Není tam cítit chemický ocásek, nic takového a je za sympatickou cenu. Je sice hutný ale je fakt moc dobrý a lehký.

odpověď na: Imunita #112503
    Ester Malá
    Účastník

Od této značky je dobrý i ostropestřec mariánský na očistu jater, na imunitu, podporuje regeneraci jater. Je to fakt super doplněk, který podporuje přirozenou detoxikaci těla. 🙂

odpověď na: Jak se k vám chovali v CAR? #112491
    Ester Malá
    Účastník

To zní dobře a podle čeho sis vybrala ten Zlín? Měla jsi v merku ještě nějaký jiný centra?

odpověď na: Palubák do letadla #112474
    Ester Malá
    Účastník

Hezký večer, mrkněte na obchod-kufry. Mají za mě největší výběr, spoustu kvalitních kufrů různých rozměrů. Mají hlavně skvělý zákaznický servis, kufr mi přišel hned druhý den, za mě opravdu velká spokojenost. 🙂

odpověď na: Stahovací prádlo #112473
    Ester Malá
    Účastník

Já taky zhubla díky Ketodiet. Hubla jsem plynule, mám dole cca 13 kilo, ještě mi zbývá cca 5 abych byla spokojená. Nehoní mě chuť na sladké, mají spoustu sladkých teček k TV, které zaženou mlsnou. 🙂 I proteiny mají moc dobré.

odpověď na: Optika v Brně #112472
    Ester Malá
    Účastník

Zdravím, Optika Gemini je skvělá, mají spoustu různých tvarů obrouček, moderní a kvalitní. Já od nich kupuji brýle druhým rokem, personál mi vždy pomůže vybrat to, co mi sedí nejvíc. Mají je i vzhledem k té kvalitě za rozumnou cenu. Ráda se tam vracím. 🙂

odpověď na: Jaký protein? #112471
    Ester Malá
    Účastník

Já mám od Citronku už vyzkoušený whey protein jahodový, vanilkový, čokoládový a nejvíc mi chutnal čokoládový. Jak psala Bella, je fakt jemný, mě z něj jako z jediného proteinu nenatahuje, není mi na zvracení a s vodou chutná jako shake z mekáče. :))

odpověď na: Pojištění cestovní #112470
    Ester Malá
    Účastník

Taky odsud ráda zřizuji pojistku, nemají tak přestřelené ceny, dám pár osobních údajů a listuji nabídkami jednotlivých pojišťoven a vybírám dle toho, co zrovna potřebuji a co mě dává největší smysl. Je to daleko lepší než přes finančního poradce, vyberu si opravdu to, co potřebuji já a za rozumnou cenu.

odpověď na: Palubák do letadla #112411
    Ester Malá
    Účastník

Hele chápu 😄 taky jsem jednou koupila nějakej levnej a po jedný dovče vypadal, jak kdyby jel na cestu kolem světa 😄 Teď mám malej palubák od March a jsem s ním fakt spoko Brala jsem ho z Nejkufry tady
    https://www.nejkufry.cz/cestovni-kufr-march-bel-air-s-1290-52-17/ Je to takovej ten akorát do letadla. Není to žádnej obr, ale narveš tam překvapivě dost. Kolečka se mu nezasekávaj, takže žádný tahání. A materiál je fakt pevnej, už mi ho párkrát na letišti hodili jak pytel brambor a nic 😅

odpověď na: Prací prostředky #112367
    Ester Malá
    Účastník

Vonné oleje přímo do praní nedávám, protože jsem se párkrát spálila, že to podráždilo kůži. Ocet mi na prádle nezůstává, jen ho dávám málo a hlavně do máchání, u ručníků to naopak pomáhá, aby nebyly zatuchlé. Nakupuju na Alpíku, mají tam docela velký výběr pracích prášků a gelů bez zbytečné parfemace, takže si člověk vybere podle toho, co mu sedí. A když chceš prádlo voňavější, tak se mi osvědčilo prát s rozumnou dávkou a pak prádlo sušit na vzduchu, to udělá hodně. Když už tam budeš, mrkni i na kosmetiku, já si tam beru i krémy a sprcháče, protože mají fakt široký výběr a dá se vybrat šetrně i pro citlivou kůži.

odpověď na: Bolest krční páteře #112308
    Ester Malá
    Účastník

Ali mě upřímně hodně pomohla výměna polštáře. Zjistila jsem, že jsem měla celou noc hlavu úplně blbě zalomenou a pak se nemůžu divit, že vstávám jak robot Vzala jsem si tady tenhle anatomickej nastavitelnej polštář https://hevisleep.cz/products/hevi-pillow a je to mega změna. Dá se upravit na výšku i tvrdost. Uvnitř je nasekaná paměťová pěna, takže si to prostě upravíš podle sebe. Já si s tím pár večerů laborovala, než jsem trefila ideál, ale od tý doby rána o dost lepší.

odpověď na: Prací prostředky #112284
    Ester Malá
    Účastník

Ahoj, řešila jsem to samé, protože klasické aviváže mi sice prádlo provoněly, ale pak jsem měla pocit, že to je na kůži nepříjemné a někdy nás z toho i svědilo. Nakonec jsem doma hodně vyřadila chemii a zjistila jsem, že prádlo může vonět i bez toho, jen to chce jiný přístup. Místo aviváže dávám buď úplně nic, nebo trochu octa do přihrádky, a prádlo je pak měkké a hlavně není přearomované. Když chci vůni, tak spíš jemnou a čistou, ne takový ten těžký parfém. A taky mi pomohlo prádlo dobře dosušit a nenechávat ho dlouho v pračce, protože pak jde cítit zatuchle i při sebelepším praní.

odpověď na: Přestalo nám to klapat v posteli #111782
    Ester Malá
    Účastník

Joo v klidu 😄 balík přijde úplně nenápadnej. Balí to do obyč krabice nebo bublinka, žádný nápisy, žádný „aha“ pohledy od kurýra nebo sousedky nehrozej 😂

odpověď na: Přestalo nám to klapat v posteli #111767
    Ester Malá
    Účastník

Jak už jsem psala, tomu mýmu to najede tak do hoďky. Nemusí se to brát nějak dlouhodobě aby to účinkovalo. Spíš to funguje jako tabletka před.

odpověď na: Korekční páska do kanclu #111754
    Ester Malá
    Účastník

Ali já jsem si ji objednávala na netu z toho jejich shopíku tady https://www.uhu.cz/uhu-korekcni-paska-glue-roller-permanent-refillable-84-mm-x-165-m.html Ale zrovna předevčírem jsem viděla, že ji maj i v Kafáči 🙂

odpověď na: Přestalo nám to klapat v posteli #111742
    Ester Malá
    Účastník

Bere tady ten Red Power https://supererekce.cz/26-red-power-10-tobolek-1-runner-zdarma.html Má to takovej nájezd do hodinky, funguje to dobře. Spoko jsme fakt oba 🙂

odpověď na: Přestalo nám to klapat v posteli #111718
    Ester Malá
    Účastník

Hele fakt tě můžu uklidnit, tohle se děje skoro v každým dlouhodobým vztahu. Věk, stres, práce, děti… ono se to nasčítá. U nás to bylo dost podobný. Ten můj to řešil tak, že začal brát takový tabletky ze Supererekce musím říct, že to hodně pomohlo. Nejen fyzicky, ale i psychicky. Dneska se naštěstí i tohle dá řešit, buď v klídku.

odpověď na: Korekční páska do kanclu #111715
    Ester Malá
    Účastník

Hele s bělítkem člověk fakt musí umět a spíš je to jen na malý chybičky, jinak je to flekatý nebo se to loupe. Já už leta používám korekční pásku od UHU, za mě nejlepší tady na ty opravy 🙂

odpověď na: Horkovzdušná fritéza #111542
    Ester Malá
    Účastník

Objednávala jsem si to přímo z toho jejich shopu tady https://www.eta.cz/friteza-horkovzdusna-eta-fritta-spectra-6168-90000-cerna-eta616890000/p905459/ Když tam vyplníš takovej formulář, tak dávaj prodlužku záruky až na 3 roky 🙂

odpověď na: Horkovzdušná fritéza #111523
    Ester Malá
    Účastník

Čauko 🙂 já mám doma horkovzdušku od ETY a musím říct, že to ušetří mega času, hlavně když nestíháš. Ta naše má sedmilitrovou nádobu, takže se tam daj dělat na pohodindu i větší porce. Má spoustu přednastavenejch programů, takže žádný složitosti. A cenově nás vyšla kolem dvojky.

odpověď na: Dárek pro kamarádku #111485
    Ester Malá
    Účastník

Já tady kupuju vždycky i lékořicové pendreky, víno, kávu a čaje. Jak pro sebe, tak i pro známé jako dárek, pozornost i do školy učitelkám. Vždycky mají všichni velkou radost, s tímto si myslím že nešlápnete vedle. 😊

odpověď na: Úklidové pomůcky #111467
    Ester Malá
    Účastník

Taky tu nakupuji, mám ráda tento e-shop, protože je spolehlivý, většinou mají vše skladem, stalo se snad jen 1x že něco neměli. Mají i spoustu eko, bio produktů a všeho. Kupuji tu i utěrky, jak papírové, klasické, toaletní papír, mají ty velké balení za rozumnou cenu. 😊

odpověď na: Boj proti bolesti – artritida, osteoporoza #111466
    Ester Malá
    Účastník

Pomáhá i na zuby. Celkově je fakt super, mamka díky němu má menší bolesti, skoro žádné křeče a i když má vyměněný kyčelní kloub, tak se může hýbat a aktivně žít.

odpověď na: Padání vlasů #111396
    Ester Malá
    Účastník

segra si moc chválí alpecin, pry je nejlepší, chtěla ho po mně i na vánoce:)) vždycky ji dělám z notina nějaký ten praktický balíček

odpověď na: Ekzém u dítěte #111395
    Ester Malá
    Účastník

my máme dobrou zkuš, se značkou spiridea, mají ji i na notinu a pak do koupele olej linola

odpověď na: Kvalitní fén #111394
    Ester Malá
    Účastník

kupovala jsem segre k narozeninám tento https://www.notino.cz/truelife/hairdryer-d9-fen-na-vlasy/ a strašně si ho cvhálí, má i krásný moderní design

Aktuálně je na stránce zobrazeno 35 příspěvků - 1. až 35. (celkem z 277)
UŽIVATEL