Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
Ester MaláÚčastník
Jak mi pan doktor vysvětloval, tak to nemá vliv na plodnost, ani na cyklus do budoucna. 😊 V podstatě se jen využijou vajíčka, která by ten měsíc stejně zanikly, takže se ti nic neubírá. A na té IVF klinice ve Zlíně to mají fakt dost pod kontrolou. Předtím jsem absolvovala různý vyšetření, kontroly a všechno průběžně sledovali. Měla jsem z toho nakonec pocit, že nic nenechávají náhodě, což mě docela uklidnilo
Ester MaláÚčastníkHele za mě ten samotnej odběr nakonec nebyl vůbec tak hroznej, jak jsem si v hlavě malovala 😄 Dělá se to v krátkým uspání, takže ten zákrok jako takovej jsem ani nevnímala. Po probuzení jsem byla spíš trochu otupělá a cítila jsem břicho jako při silnější menstruaci nebo po náročnějším dni, ale nic, co by mě položilo. A fakt mi pomohlo, že tam byli všichni v pohodě a průběžně říkali, co se děje. Člověk je pak mnohem míň ve stresu. 🙂
Ester MaláÚčastníkJá jsem do toho šla před rokem z hodně podobnýho důvodu. Byla jsem tady v IVF ve Zlíně https://www.ivf-zlin.cz/social-freezing/ a upřímně jsem čekala, že to bude mnohem větší stres. Nakonec to bylo v pohodě – nejdřív jsme všechno probrali na konzultaci, pak pár týdnů kontroly a stimulace a samotný odběr byl rychle za mnou. 😊 Mně osobně hodně pomohlo, že mi tam narovinu řekli, jaké jsou vzhledem k věku možnosti a co od toho reálně čekat. Nešla jsem do toho s tím, že je to záruka budoucího těhotenství, spíš jako taková pojistka do budoucna, abych měla víc možností. Jestli nad tím váháš, určitě bych si aspoň zašla na konzultaci a zjistila konkrétně, jak jsi na tom ty.
Ester MaláÚčastníkJo, to fitko v Klokotce má i cardio sál. A je tam toho fakt dost, běžecký pásy, rotopedy, dokonce i takový ty běžkařský a šplhací stroje. Já si tam pokaždý vyberu, podle toho na co mám zrovna náladu. Maj to tam fakt hezky udělaný. A jinak víkendy úplně v pohodě, maj tam od osmi až do devíti do večera.
Ester MaláÚčastníkMarky, za sebe můžu doporučit fitness v Klokotce na Jarošce https://klokotkatabor.cz/fitness/ Chodím tam nějakou dobu a líbí se mi, že je to všechno nové a hezky udělaný, žádný starý stroje. Navíc tam není narváno jak někde jinde, takže jsem si ani jako začátečník nepřipadala nesvá. Lidi jsou tam v pohodě a celkově má to místo takovou příjemnou atmošku. A dělají tam i různý skupinovky.
Ester MaláÚčastníkMarkét chápu tě, taky jsem se toho bála 😅 Ale fakt je to v pohodě. Není to žádný horolezectví na tři metry, ty stěny jsou nízký a dělaný vyloženě pro děti jako podpora pohybu, ne adrenalin 😄 My jsme k tomu přikoupili z toho BLOCKids i dopadový matrace. Praktický je, že se dají rozdělat přes suchý zip, klidně je na sebe naskládáš nebo opřeš o zeď, když potřebuješ místo. My je používáme i úplně mimo lezení, daj se použít i jako matračka pro přespaní.
Ester MaláÚčastníkHele, řešili jsme to samý, my jsem s manželem pořídili lezeckou stěnu od BLOCKids. Máme tady tuhle https://blockids.eu/cs/indoor/detska-lezecka-stena-do-pokoje-blockids-2 Dá se dát normálně na zeď a chyty se můžou pořád přehazovat, takže se tak tak rychle neomrzí. Manžel to měl nainstalovaný během jednoho dopoledne. Dobrý, že se dá přichytit i na sádrokarton.
Ester MaláÚčastníkNo nám ho doporučili přímo na IVF klinice ve Zlíně, když jsme tam chodili 🙂 Prý za tím stojí lidi z reprodukční medicíny přímo odtamtud, takže jsme měli pocit, že asi ví, co dávají doporučovat. Nešli jsme do toho úplně náhodně podle nějaký reklamy nebo tak něco.
Ester MaláÚčastníkDíky za inspiraci 😄 Já jsem na tom Alfi Store nechávala dělat triko pro manžela. Děcka mu předtím nakreslily pár obrázků na papír a pak jsme spolu vybírali, kterej tam necháme vyšít 😀 Objednávala jsem to teďkom v pondělí a jsem ráda, že to ještě stíhaj vyrobit do června, tak myslím, že bude mít fakt radost.
Ester MaláÚčastníkTaky jedu Matějovskýho 🙂 Maj to fakt dobře udělaný, člověk si na to rychle zvykne a pak už je těžký vracet se k obyč povlečení. Jako dárek pro mamču super. A i po praní pořád drží, žádná sepraná bída. Teď od nich beru už i ručníky a ty jsou taky fajn.
Ester MaláÚčastníkHele ne, je to normálně volně prodejný. My jsme to objednávali přímo z jejich shopíku tady https://www.reproman.cz/ Ale maj i v některejch lékárnách.
Ester MaláÚčastníkod téhle značky máme doma celý set..vybírali jsme variantu s pytlíkem na tělocvik a s penálem abysme měli vše ve stejném motivu:) aktovka mě mile překvapila jak je lehká a má hlavně ergonomická záda. to bylo pro mě rozhodující protože ti školáci toho dneska tahají hrozně moc..dokoupili jsme tam pak i lahev a můžu potvrdit že neteče:)
Ester MaláÚčastníkMy jsme si něčím podobným taky prošli a první výsledky nás dost rozhodily. Můj milej pak začal brát Reproman na podporu plodnosti, ale chce to vydržet a nečekat zázrak za týden 😄 Doktor nám vysvětloval, že změny se projeví až po pár měsících, protože tvorba spermií je běh na delší trať. U nás se pak kontrolní výsledky fakt posunuly k lepšímu. Každej chlap reaguje jinak, jasně, ale nám to pomohlo.
Ester MaláÚčastníkAhoj, já teď nedávno manželovi koupila vzorečky ginů a rumů z e-shopu dramroom. Tento e-shop má jediný v ČR miniatury, vzorečky, takže pro člověka co rád degustuje si myslím že je to moc hezký dárek. 🙂
Ester MaláÚčastníkMy máme granule od nich taky, řadu Fresh, má v sobě živé probiotika. 🙂 Krásně sedí na citlivé zažívání a má to skvělé složení i.
Ester MaláÚčastníkHele a jak je to pak s tím papírováním. Jde to tam pak rovnou i sjednat?
Ester MaláÚčastníkTaky jsem byla u pana doktora Tišera na M-Gate. Já jsem hlavně chtěla aby to fakt vydrželo na dlouho, ne abych na ty víčka musela jít po pár letech znovu. Musím říct, že jsem fakt moc spokojená. Dělali mi to tam před sedmi rokama a vůbec mi to nějak nepadá zpátky. Kdyžtak mrkni na ten jejich webík https://medicalgate.cz/operace-hornich-vicek-blefaroplastika Maj tam i nafocený jak to pak vypadá po tom zákroku.
Ester MaláÚčastníkMě tahle klinika byla taky doporučena, vlasy jsem měla hrozně suché, řídké.. a tady mi fakt pomohli a doporučili přímo na míru kosmetiku, masáže hlavy a čištění vlasové pokožky, vlasy mám v lepší kvalitě než dřív. .)
Ester MaláÚčastníkAhoj, navštívila jsem Clinical Hair nakonec, protože ten stav mých vlasů byl alarmující.. začaly mi i padat a tady mi doporučili kosmetiku, různé masáže vlasové pokožku + čištění pokožky a vlasy mám v lepším stavu, než předtím. 🙂 Vyplatilo se to.
Ester MaláÚčastníkHele nebyla jsem z toho nějak šíleně k. Jen jsem se pár dní spíš šetřila a dala si klidnější režim. Ten samotnej zákrok jsem fakt skoro necítila, žádná velká bolest. Spíš jsem byla pak trochu unavená. Navíc za to dostaneš i kompenzaci, což je taky fajn.
Ester MaláÚčastníkHele Mili na tom IVF ve Zlíně dělají fakt docela důkladný testy, pořádně tě předtím zkontroluju, kdyby tam bylo nějaký riziko, tak by tě do toho ani nepustili. Dost to tam hlídaj. Rozhodně bych se toho nebála.
Ester MaláÚčastníkHele je toho docela dost 😄 borůvka, jabko, kiwi, vodní meloun a různý další, dá se docela vybírat. Já to beru vždycky z toho Vaporism, maj to tam většinou všechno skladem a posílaj to docela rychle, žádný čekání věčnost. Já mám asi nejradši černej rybíz, ten je fakt top, taková plná chuť, trochu sladká, trochu kyselá, úplně ideálka. 🙂
Ester MaláÚčastníkAli hele na tom Citronku toho je víc, dá se docela vybrat. Já zkoušela jahodu, čokošku a vanilku a všechno dobrý, nechutná to nějak uměle 🙂 Ještě vím, že maj i yogobanán, ten si chci dát příště. Daj se tam objednat i tady tyhle malý vzorečky https://citronek.com/whey-protein-cokolada-vzorecek?publicid=92 tak to můžeš prubnout různě.
Ester MaláÚčastníkProsímtě a ten test to funguje jak?
Ester MaláÚčastníkSouhlas s holkama, taky jsem byla darovat na IVF klinice ve Zlíně tři roky zpátky. Měla jsem v merku ještě jednu kliniku, ale vyhrál u mě ten jejich přístup. Už na první konzultaci se mi dost individuálně věnovali. Já jsem se jich furt na něco ptala a věnovali mi dost času. Jinak já jsem z toho měla ze začátku v hlavě úplně zbytečný scénáře, ale reálně to bylo v pohodě. Nejvíc asi ty hormony, to jo, ale nic hroznýho. Odběr rychlej, pak jsem byla jen lehce mimo a unavená, druhej den už jsem začínala fungovat.
Ester MaláÚčastníkMili já kouřím tady tuhle Syxku https://www.vaporism.cz/syx-pod-starter-kit/ Je to na takový předplněný podíky, žádný složitý nastavování, prostě jen zacvakneš a potahuješ. Já to tak jednou týdně pak nabiju, normálka to má přpojení na céčkový usbéčko.
Ester MaláÚčastníkAlčo ne, je to fakt dobře zpracovaný. A kdyby ti náhodou přišlo, že chceš polštář vyšší nebo víc naducanej, tak na tom Hevisleep se dá normálně dokoupit ještě balení výplně navíc a dosypeš si to podle sebe.
Ester MaláÚčastníkHolky, díky moc za všechny odpovědi, fakt mi to pomáhá si v tom udělat trochu jasno. Můžu se ještě zeptat jak je to v tom Zlíně s úspěšností?
Ester MaláÚčastníkMoc díky. Hele a daj se do toho pak sehnat nějaký náplně který jsou chuťově blíž cigaretám? Jak to přesně funguje s tím doplňováním?
Ester MaláÚčastníkČauky, já mám tady tenhle Peugeot Tweet https://www.peugeot-motocycles.cz/product/tweet-125i-fl—daring-red Je docela lehkej, takže se s ním dobře manipuluje a ve městě je hrozně obratnej. Mezi autama se s ním proplítá úplně v pohodě. Taky má větší kola, takže docela v klidu zvládá kostky, koleje a tyhle městský nerovnosti. Na ježdění do práce a po městě úplně ideál a ovládání je fakt jednoduchý. Hlavně je to automat, takže pohodinda.
Ester MaláÚčastníkMoc díky. A Belčo a ta kavárna je nějak přímo v centru? O víkenech to maj jak s otevíračkou, nevíš? 🙂
Ester MaláÚčastníkMoc děkuju za odpověď, tohle jsem asi potřebovala číst. Hele a jak to tam u nich s objednáním? Čeká se na nějakej termín dlouho?
Ester MaláÚčastníkOd nich mám i čistě jejich Whey protein, vanilkový je moc dobrý, má v sobě i trávicí enzymy. Není tam cítit chemický ocásek, nic takového a je za sympatickou cenu. Je sice hutný ale je fakt moc dobrý a lehký.
Ester MaláÚčastníkOd této značky je dobrý i ostropestřec mariánský na očistu jater, na imunitu, podporuje regeneraci jater. Je to fakt super doplněk, který podporuje přirozenou detoxikaci těla. 🙂
Ester MaláÚčastníkTo zní dobře a podle čeho sis vybrala ten Zlín? Měla jsi v merku ještě nějaký jiný centra?
-
AutorPříspěvky