Vytvořené odpovědi
- 
		AutorPříspěvky
- 

katka1409ÚčastníkAhojky, dostaneš rodičák a celý. Já mám malého 4.12., tak jsem to taky zjišťovala a dostanu ho celý za prosinec. Je jedno kdy se narodil. I kdyby prvního, dostaneš ho ještě za ten měsíc celý. katka1409ÚčastníkJá mám 48, ale sbírám spíš pro radost než pro výhru. Nikterak nekombinuju a přespříliš nehledám. Není čas. 🙂 katka1409ÚčastníkDěkuji všem 🙂 katka1409ÚčastníkHlásek přidán. 🙂 katka1409ÚčastníkAhoj, dost dobrý odkaz, díky. 🙂 katka1409ÚčastníkTaky jsem přidala bodík, a taky by mě zajímalo, co je to za kytku. :-)) Vypadá moc pěkně. katka1409ÚčastníkMůžete mi, prosím Vás, taky poslat informace k přivýdělku? Děkuji, katka1409@centrum.cz. katka1409ÚčastníkJe to po 15ti letech, ale pokud máš rizikové zaměstnání, kde by ses mohla poranit, tak po 10ti. katka1409ÚčastníkPro dnešek odhlasováno. Budu se snažit kliknout každý den. Přeji hodně štěstí. :-)) katka1409ÚčastníkOdkliknuto (3x). Držím palečky. 🙂 katka1409ÚčastníkTaky jsem si u soutěže o „první postýlku“ napsala, že by se nám hodila. Začátkem prosince se nám narodil Honzík. 🙂 A víš co? NEVYHRÁLI jsme ji. Je to prostě jenom náhoda. Tak jí to přej. Já paní gratuluji, ať si čajíky užije. katka1409ÚčastníkTaky jsem dala hlas krásnému dárečeku pod stromečkem. Nás letos čeká přesně takový. Už se moc těšíme. katka1409ÚčastníkOno to taky může být i nějakou chybou v systému. Já mám kytiček 37 a prošla jsem úplně všechno. Ale taky je pravda, že ne u každého nového článku kytičku mám. Ty ji máš, já ne, típ pádem musím mít míň kytiček. Prostě se mi nezobrazují. Ale za to se nestřílí, je to jenom hra. :-))). Hlavu si z toho nedělám. katka1409ÚčastníkTaky mám k dnešnímu dni 35 kytiček a nevím, kde vzít další. Zajímalo by mě to. katka1409ÚčastníkČernou ale ani bílou ložnici bych si nedala. Bílou jsme měli a časem, na některých místech, troškou zežloutla. A prach šel na ni vidět až hrůza.A černá se mi nelíbí. Klasika, hnědá, tu máme a jsme spokojeni. katka1409ÚčastníkKytička je pod posledním obrázkem. Taky jsem si myslela, že tam není, ale jde z ní vidět jenom maličko. katka1409ÚčastníkTak jo, funguje to. Líbí se mi, takže bodíky budou přibývat. :-))) katka1409ÚčastníkAhoj, moc ráda bych se na tvůj výtvor podívala a dala mu třeba i hlas, ale nedaří se mi ho najít. Napsala jsem do políčka 10783, dala enter, ale nic. Co dělám špatně? Jak ho vyhledat? katka1409ÚčastníkTaky si myslím, že Radka 2 by si to zasloužila víc. Mě samé zůstalo po malém 10 kg, tak vím, co je to nosit kila navíc. Hlasovala jsem pro Radku 2. 🙂 katka1409ÚčastníkDost dobrá je cibule na kolečka, zasypaná moučkovým cukrem. Na chvíli se to přikryje, cibule pustí sťávu a ta se potom pije. Určitě pomůže. 
- 
		AutorPříspěvky