Vytvořené odpovědi
-
AutorPříspěvky
-
Kateřina ŠimečkováÚčastník
Ahojky, dostaneš rodičák a celý. Já mám malého 4.12., tak jsem to taky zjišťovala a dostanu ho celý za prosinec. Je jedno kdy se narodil. I kdyby prvního, dostaneš ho ještě za ten měsíc celý.
Kateřina ŠimečkováÚčastníkJá mám 48, ale sbírám spíš pro radost než pro výhru. Nikterak nekombinuju a přespříliš nehledám. Není čas. 🙂
Kateřina ŠimečkováÚčastníkDěkuji všem 🙂
Kateřina ŠimečkováÚčastníkHlásek přidán. 🙂
Kateřina ŠimečkováÚčastníkAhoj, dost dobrý odkaz, díky. 🙂
Kateřina ŠimečkováÚčastníkTaky jsem přidala bodík, a taky by mě zajímalo, co je to za kytku. :-)) Vypadá moc pěkně.
Kateřina ŠimečkováÚčastníkMůžete mi, prosím Vás, taky poslat informace k přivýdělku? Děkuji, katka1409@centrum.cz.
Kateřina ŠimečkováÚčastníkJe to po 15ti letech, ale pokud máš rizikové zaměstnání, kde by ses mohla poranit, tak po 10ti.
Kateřina ŠimečkováÚčastníkPro dnešek odhlasováno. Budu se snažit kliknout každý den. Přeji hodně štěstí. :-))
Kateřina ŠimečkováÚčastníkOdkliknuto (3x). Držím palečky. 🙂
Kateřina ŠimečkováÚčastníkTaky jsem si u soutěže o „první postýlku“ napsala, že by se nám hodila. Začátkem prosince se nám narodil Honzík. 🙂 A víš co? NEVYHRÁLI jsme ji. Je to prostě jenom náhoda. Tak jí to přej. Já paní gratuluji, ať si čajíky užije.
Kateřina ŠimečkováÚčastníkTaky jsem dala hlas krásnému dárečeku pod stromečkem. Nás letos čeká přesně takový. Už se moc těšíme.
Kateřina ŠimečkováÚčastníkOno to taky může být i nějakou chybou v systému. Já mám kytiček 37 a prošla jsem úplně všechno. Ale taky je pravda, že ne u každého nového článku kytičku mám. Ty ji máš, já ne, típ pádem musím mít míň kytiček. Prostě se mi nezobrazují. Ale za to se nestřílí, je to jenom hra. :-))). Hlavu si z toho nedělám.
Kateřina ŠimečkováÚčastníkTaky mám k dnešnímu dni 35 kytiček a nevím, kde vzít další. Zajímalo by mě to.
Kateřina ŠimečkováÚčastníkČernou ale ani bílou ložnici bych si nedala. Bílou jsme měli a časem, na některých místech, troškou zežloutla. A prach šel na ni vidět až hrůza.A černá se mi nelíbí. Klasika, hnědá, tu máme a jsme spokojeni.
Kateřina ŠimečkováÚčastníkKytička je pod posledním obrázkem. Taky jsem si myslela, že tam není, ale jde z ní vidět jenom maličko.
Kateřina ŠimečkováÚčastníkTak jo, funguje to. Líbí se mi, takže bodíky budou přibývat. :-)))
Kateřina ŠimečkováÚčastníkAhoj, moc ráda bych se na tvůj výtvor podívala a dala mu třeba i hlas, ale nedaří se mi ho najít. Napsala jsem do políčka 10783, dala enter, ale nic. Co dělám špatně? Jak ho vyhledat?
Kateřina ŠimečkováÚčastníkTaky si myslím, že Radka 2 by si to zasloužila víc. Mě samé zůstalo po malém 10 kg, tak vím, co je to nosit kila navíc. Hlasovala jsem pro Radku 2. 🙂
Kateřina ŠimečkováÚčastníkDost dobrá je cibule na kolečka, zasypaná moučkovým cukrem. Na chvíli se to přikryje, cibule pustí sťávu a ta se potom pije. Určitě pomůže.
-
AutorPříspěvky