Martina Sura

Vytvořené odpovědi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
  • Autor
  • odpověď na: Dětská oslava – dezert #103433
    Martina Sura
    Účastník

Ahojky, zkus tyhle vaflové misky v kakaové polevě http://www.pastry.cz/pastry-vaflova-miska-v-kakaove-poleve-s-kakaovymi-krupinkami-4-5cm-v-2-1cm-18ks – jsou boží! Dělala jsem do nich čokoládovou pěnu a posypala ovocem, vypadalo to nádherně a všem to hrozně chutnalo. Jsou malé, akorát do ruky, a kakaová krusta s krupinkami tomu dodá fakt šmrnc. A hlavně – žádné mytí, všechno se sní 😊

odpověď na: Doplňky stravy všeobecně #103432
    Martina Sura
    Účastník

Zdravím všechny, já je mám taky a naprostý souhlas – měla jsem je hlavně kvůli vnitřnímu neklidu a špatnému spánku. Vyplníš dotazník, oni ti namíchají kapky přímo na tělo, a fakt to funguje. Cítila jsem se tak nějak stabilnější, klidnější, přestala jsem se tolik rozčilovat kvůli blbostem. Je to taková jemná a přírodní podpora, která tě nenechá padnout.

odpověď na: Přírodní doplněk stravy #103426
    Martina Sura
    Účastník

Ahoj holky, poslední dobou mě bolí kolena a kyčle a říkám si, že bych mohla zkusit nějaký doplněk na klouby. Máte něco ozkoušeného, co opravdu pomáhá? Nechci jen nějaké vitamíny, ale něco, co fakt zabere. Díky moc za tipy!

odpověď na: Výbavička do porodnice #102553
    Martina Sura
    Účastník

Moje kamarádka, která je fyzioterapeutka, na ten kurz šla a hodně si ho chválila. Říkala, že tam získala spoustu praktických informací a zároveň se dostala mezi skvělou komunitu lidí, co to dělají srdcem. Sama o tom teď přemýšlím, protože mě moc baví práce s miminky a maminkami, takže to sleduju a zvažuji, že bych se taky přihlásila.

odpověď na: IVF Klinika zkušenost #102543
    Martina Sura
    Účastník

Přidávám se, kliniku ve Zlíně znám z vlastní zkušenosti a byla jsem tam moc spokojená. Bylo fajn, že tam ke mně přistupovali jako k člověku, nejen jako k dalšímu případu na seznamu. Hodně mi pomohla jejich otevřenost a ochota odpovídat na všechny otázky. Určitě doporučuju, jsou opravdu špičkoví.

odpověď na: Jak se zbavit vrásek #101134
    Martina Sura
    Účastník

Za mě jedině od značky Reclar – lepší jsem neměla a pleť je po ní opravdu nádherná, vyživená, nacucaná a vyhlazená. Nikdy jsem neměla lepší.

odpověď na: Pro kočičku :) #101133
    Martina Sura
    Účastník

Dobrý den, taky se s dovolením přidám do diskuze. Napíšete doporučení na dobré krmivo bez obilovin? Jaká značka Vašim mazlíčkům vyhovuje a hlavně chutná?

odpověď na: Léčivé přípravky #101131
    Martina Sura
    Účastník

Já jsem nedávno narazila na stránky lekarna.cz – mají tam rozdělovník podle potíží (chorob) a ten Vás navede na přímo vybrané léčivé produkty na ty dané potíže. Navíc tam najdete taky užitečné rady a tipy, jak správně vybírat a používat zdravotní produkty.

odpověď na: Jak zdravě zhubnout #101119
    Martina Sura
    Účastník

Dobrý večer, doporučím značku NDN Sport – mají krásné a pohodlné kousky a vše za dobré ceny. Taky nějaké oblečení mají retro a to vypadá fakt skvěle. Mrkněte na bestform.cz, tam mají velký výběr a vše skladem.

odpověď na: Výbavička do porodnice #101116
    Martina Sura
    Účastník

Zdravím všechny budoucí maminky, napíšete prosím, jaké plenky jste vybraly pro novorozená miminka? Jaké jsou za Vás ty nejlepší?

odpověď na: citlivá pokožka #101097
    Martina Sura
    Účastník

Holky, nemáte někdo prosím doporučení na kosmetiku (pleť a tělo), která je bez chemie a dobře sedí i citlivé pokožce?

odpověď na: Veterinární přípravek po operaci kočky #101095
    Martina Sura
    Účastník

Dobrý večer, u nás to bohužel nedopadlo dobře po operaci kočičky a čekáme to nejhorší. Kdo jste prosím z Liberce, na koho se obrátit až to přijde?

odpověď na: Dárek pro rodiče #101093
    Martina Sura
    Účastník

Zdravím všechny, naši budou mít letos kulatiny a chtěla bych jim pořídit opravdu kvalitní a výkonný tyčový vysavač. Budu ráda za doporučení.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
UŽIVATEL