Máte chuť na lehký jarní salát? Připravte si osvěžující salát s ředkvičkami, ledovým salátem a vajíčkem a jogurtem.
Ingredience:
- 1/2 salátové okurky
- 2x svazek ředkviček
- 1x svazek jarní cibulky
- 2 lžičky šťávy z citrónu – 1 citron
- 1 bílý nízkotučný jogurt
- bílá ředkev
- řeřicha
- vejce natvrdo 2 ks nebo 8 křepelčích vajec
- ledový salát
Příprava:
Okurku oloupejte a pokrájejte na malé kousky, ředkvičky a bílou ředkev a jarní cibulku nakrájejte na malé kousky, smíchejte jogurt s cibulí, ředkvičkou, šťávou z citronu a kořením, přidejte nakrájenou okurku, pokrájená vajíčka a dochuťte řeřichou.
Připravila: Katka
Zdroj informací: Naturhouse 
Zdroj fotografií: Naturhouse 
				
		 
						
				 
						
			 
 
											
