Gastro

Jarní salát s ředkvičkami

Máte chuť na lehký jarní salát?

Ingredience: 

• 1/2 salátové okurky 

• 2x svazek ředkviček 

• 1x svazek jarní cibulky 

• 2 lžičky šťávy z citrónu – 1 citron 

• 1 bílý nízkotučný jogurt 

• bílá ředkev 

• řeřicha 

• vejce natvrdo 2 ks nebo 8 křepelčích vajec 

• ledový salát 

Příprava: 

Okurku oloupejte a pokrájejte na malé kousky, ředkvičky a bílou ředkev a jarní cibulku nakrájejte na malé kousky, smíchejte jogurt s cibulí, ředkvičkou, šťávou z citronu a kořením, přidejte nakrájenou okurku, pokrájená vajíčka a dochuťte řeřichou.

Zdroj a obrázek: Naturhouse


Diskuze: příspěvků