Suroviny pro 4 osoby:
1 konzerva mandarinek (okapané cca 175 g)
8 polévkových lžic musli
175 g Philadelphia light (sýr typu cream cheese)
350 g ovoce (banán, jablko, hroznové víno)
Příprava:
1. Mandarinky scedíme, müsli lehce orestujeme na teflonové pánvi a hned ochladíme.
2. Philadelphii light s polovinou mandarinkové šťávy vyšleháme elektrickým šlehačem.
3. Ovoce nakrájíme na kousky a promícháme s mandarinkami. Rozdělíme do 4 pohárů střídavě ovoce – krém, ozdobíme müsli a hned podáváme.
Tip: Ovoce pokapejte citrónovou šťávou, zabráníte hnědnutí a salát získá jemně kyselou chuť.
Doba přípravy: 15 minut
Výživová hodnota jedné porce: cca 1164 kJ/ 287 kcal.
Foto: archiv Philadelphia